Miss Supranational

 


Josephine Helbrandt sender flere danske piger ud til internationale skønhedskonkurrencer hvert år.

Hør her hvad pigerne har at sige om deres oplevelser.

Monica Vestergaard - Miss Supranational Denmark 2011

I september 2010 mødte jeg Josephine Helbrandt, som fik en kæmpe indflydelse på mit år 2011.
I 2010 blev jeg castet til ”Top Model Of The World Denmark,” og jeg var så heldig at komme blandt de 20 finalister, hvilket jeg slet ikke havde regnet med! Finaleshowet fandt sted på skt. Petri hotel i København, og er en oplevelse jeg aldrig vil glemme.


Til finaleshowet vandt jeg desværre ikke, men alligevel ringede Josephine Helbrandt mig op en dag i juni måned, og spurgte om jeg havde lyst til at repræsentere Danmark i Polen til ”Miss Supranational” – og selvfølgelig sagde jeg ”JA!”, uden at tøve. I dag er det ca. 3 uger siden jeg kom hjem fra den mest fantastisk oplevelse!
I Polen lærte jeg de sødeste piger at kende og jeg er vokset utrolig meget personligt.

Jeg startede med at bo sammen med Miss Sweden, som var en super sød pige, som jeg talte rigtig godt med og vi følte os hurtigt godt tilpas på hotellet.

Vi var ude og se en masse seværdigheder, møde kendte mennesker, til photoshoots, og til træning af dans og catwalk til det store finaleshow.

At deltage i Miss Supranational er en oplevelse der vil have en effekt på mig resten af livet, det var helt fantastisk.


Jeg har fået æren af også at repræsentere Danmark ved ”Miss International”, hvilket jeg glæder mig ufatteligt meget til!
Det bliver så fedt at komme afsted igen, møde den kinesiske kultur og de kinesiske mennesker – og jeg glæder mig til at gøre det hele igen, med fornyet energi og klar til at gøre Danmark stolt  


Tak til Josephine Helbrandt for at have givet mig denne mulighed som jeg vil tage med mig videre i livet!


Jeg vil opfordre alle piger der har lyst til at lære om sig selv og få en fantastisk oplevelse for livet, at stille op til castings som Josephine Helbrandt holder rundt omkring i Danmark.  - I vil IKKE fortryde det!

Julia Prokopenko - Miss Supranational Denmark 2012

“Hej Julia. Tillykke, jeg har valgt dig, som en af de 15 finalister til finale på Queen Of Scaninavia I København” Sådan lød opkaldet fra Josephine, en månedstid efter at jeg tilfældigvis var stillet op til casting I Frederiksbergcenteret i September 2011. Jeg blev meget glædeligt overrasket og kunne knap nok vente med at fortælle min familie og kæreste om denne fantastiske nyhed. Jeg havde aldrig før beskæftiget mig med noget lignende inden og jeg vidste derfor heller ikke helt hvad det var jeg gik ind til. For mig er nogle vigtig nøgleord i livet ”Åbenhed” og ”Chancer” derfor var jeg naturligvis åben for muligheden og tog chancen. Det viste sig at være et af de bedste valg i mit liv. For ikke nok med at jeg havde en fantastisk dag i selskab med 14 andre finalister til finalen på Queen Of Scandinavia, så vandt jeg også titlen som ”Miss Supranational Denmark 2012”

Først og fremmest var det en surrealistisk oplevelse for mig. Hele vejen igennem havde jeg taget det hele som det kom og bare nydt oplevelsen, og nu stod jeg så her som vinder.


Fra jeg vandt min titel til den internationale finale skulle afholdes, gik der et halvt år. Tiden fløj dog af sted og pludselig stod jeg i Polen. Nok er det kun en times flyvetur her fra, men jeg har aldrig været der før. Noget af det bedste ved at repræsentere Danmark internationalt er at man får chancen for at opleve et land på en helt unik måde. Jeg nød hver dag i Polen!


Jeg ankom til Gdansk lufthavn tirsdag d. 28.08.2012 og mødte med det samme tre nye skønne piger. En af dem kom fra Filippinerne og hun viste sig senere at blive min bedste veninde dernede. Endnu en fantastisk ting – man møder så mange nye kulturer og får veninder i hele verden, når man repræsentere sit land i en international skønhedskonkurrence. Det er utroligt lærerigt og overraskende. Jeg lærte mig selv meget bedre at kende i de tre uger jeg var af sted.


De første par dage inden travlheden begyndte og hvor vi rejste rundt i hele Polen og oplevelse mere end jeg nogensinde havde troet var muligt på den tid vi havde, var relativt afslappende og stille og rolig. Vi boede på et fantastisk 5’stjernet hotel, hvor særligt morgenmaden var hjerneblæsende skøn. Vi boede lige downtown med rig mulighed for shopping og ikke mindst mulighed for at nyde det skønne vejr. Undervejs i konkurrencen gik vi mange modeshows, besøgte en masse spændende mennesker, var på sightseeing mm. Da vi nærmerede os slutningen, startede øvningen til finalen, som betød 8-9 timers daglig dans 10 dage i træk – men det var skønt at få rørt sig og pludselig bevæge sin krop på helt nye måder. Efter al den polske gudemad vi fik, gavnede dansen ikke mindst ;-) Efter så meget dans, kunne det selvfølelig heller ikke blive andet end et helt vildt fedt finaleshow. Jeg er nærmest født på en scene, så jeg følte mig hjemme og selv for dem, hvor det var deres første gang på en scene, var det en fantastisk oplevelse, at være en del af så flot et show.


Nu jeg sidder hjemme i Danmark igen og tænker tilbage på den her vilde oplevelse, er det først og fremmest gået vildt hurtigt. Det er lidt som at have drømt det hele, eller måske medvirket i en film. Det har været en oplevelse for livet og jeg savner allerede det hele. Særligt når jeg kigger på billeder og videoer. At jeg så oveni købet vandt en plads i TOP 20, fik titlen Miss Europe og vandt talent konkurrencen (Miss Talent) har bare været flødeskummen på toppen af en vidunderlig kage. Jeg håber virkelig at jeg snart får muligheden for igen at repræsentere Danmark internationalt. Eventyret må ikke være slut endnu!

Josephine Helbrandt - Miss Supranational Denmark 2009

At deltage i Miss Supranational 2009 har været en af de største oplevelser i mit liv.
Jeg har lært en masse smukke nye piger at kende, mødt en masse forskellige kulture, jeg har oplevet Polen, og fået et helt andet indtryk end de fordomme jeg kom med på forhånd, jeg har lært helt vildt meget om mig selv og så er jeg blevet så meget bedre til engelsk at jeg er steget tre karakterer i skolen.At deltage i en international skønhedskonkurrence, tror jeg aldrig helt man kan forestille sig på forhånd. Det er som at træde ind i en helt anden verden, man glemmer alt der hjemme og lever i sin egen boble. Vi har oplevet ubeskriveligt meget, gået virkelig mange modeshows og mødt rigtig mange spændende mennesker. Det har været skønt rigtig at kunne dresse up og sjovt at prøve at intet er for fint eller for meget. :-)Alle de officielle omkring os var virkelig søde og hjælpsomme, og selv efter 8-9 timers træning til finaleshowet havde man lyst til at fortsætte fordi stemningen var så god. Finaleshowet var en oplevelse helt udover det sædvanlige. Det gav det vildeste kick at træde ud på den store scene foran flere tusinde mennesker og fremvise sig fra sin bedst mulige side. At jeg så oveni købet vandt titlen Miss Supranational Elegance, er jeg virkelig stolt og meget meget glad for.
I år var første år Miss Supranational blev afholdt, så nu vil jeg til evig tid være den første Miss Elegance nogensinde – det er da ret sejt!