top of page

Året bedste nytårsmenu!

Nytårsaften er en vigtig aften hvor det handler om at se tilbage, se frem og om bare at hygge sig og nyde en sjov aften i godt selskab. Derfor bør du ikke bruge hele aftenen på at stå ved komfuret og lave mad. I stedet vil jeg anbefale dig at købe mad udefra hos Ronaldo der har Goldenbread. De laver det lækreste mad, og har altid gjort lidt ekstra ud af det.

Det er helt klart det bedste catering jeg nogensinde har fået!

Det er hos dem at jeg har bestilt vores nytårsmenu, og det lyder simpelthen så lækkert!

Skærmbillede 2014-12-14 kl. 21.18.47.png

Goldenbread leverede også mad til VIP gæsterne til finalen på Queen Of Scandinavia i år. Alle jeg har snakkt med, var helt oppe og køre over hvor lækkert det var. Hvis det bare er halvt så godt nytårsaften, så er jeg lykkelig!


20140823-184523-0059-(7728)

Du kan bestille din nytårsmenu her.

// Josephine

Comments


bottom of page