top of page

ÅRETS BLOGGER – MIN VINDER-REJSE TIL BARCELONA

For et par måneder siden blev jeg kåret som ‘årets blogger’ ved Hunkemöller blogger Awards, og en af de fine præmier, der fulgte med titlen, var en rejse til badebyen Barcelona. En af mine absolutte favorit destinationer i Europa. En mini-ferie som Andreas og jeg netop er kommet hjem fra 🙂

Vi havde fem fuldstændig fantastiske dage i den spanske ferieby og fik både spist lækker tapas, drukket sangria og nydt stranden til fulde! Jeg har materiale klar til flere guides og anbefalinger til lækker morgenmad, ekstraordinær tapas og tips til dig, der gerne vil opleve den mindre turistede del af Barcelona. De kommer på bloggen inden længe 😉

Mens vi var i byen boede vi på to forskellige hoteller, to forskellige steder i byen – en god måde at sikre sig, at man oplever lidt ekstra. Flybilletterne der sikrede tidlig afgang fra København og først hjemrejse om eftermiddagen fra Barcelona, således at vi havde to skønne dage ekstra i Barcelona, der ikke kun blev brugt til transport, var booket til os af Holidayguru. Udover nogle gode flybilletter havde de også fundet et virkelig godt hotel til os. Hotel Tryp Apollo Barcelona lå i perfekt gåafstand til både La Rambla, stranden, havnen, de største turistattraktioner og gode shopping muligheder.

Når jeg er på storbyferie behøver jeg ikke verdens mest luksuriøse omgivelser, men jeg sætter virkelig pris på et godt hotelværelse, hvor der er rart at være, og hvor jeg kan slappe af efter en dag, hvor jeg højst sandsynlig har været på farten og gået rigtig mange kilometer. Præcis derfor passede det her hotel rigtig godt.

1000 tak til Hunkemöller og Holidayguru for en rigtig god ferie!

Jeg glæder mig til, at dele flere små historier fra min tur til Barcelona med jer – men nu skal jeg have pakket kufferterne om, for i morgen går turen igen i lufthavnen og denne gang hedder destinationen Milano 🙂

Comments


bottom of page