top of page

Ærlighed, frustration og manglede motivation


.. Overskriften beskriver ret godt min sindtilstand lige nu. Jeg burde – og jeg ved det godt, men jeg har bare virkelig svært ved at finde motivationen til det lige nu.

Jeg snakker naturligvis om min træningsindsats og kost. Efter en sommer i bikini, hvor jeg godt selv har kunne se, at det har været en lidt for god vinter sidste år, så har jeg haft et brændende ønske om at gøre noget ved det, nu hvor ferien er forbi. Desværre synes jeg bare, at jeg for første gang i mit liv har svært ved at finde den rigtige portion gejst og motivation frem. Kender I det?

Det er drøn irriterende, for jeg vil virkelig gerne. Omvendt har jeg svært ved at sige nej når der bliver sat wienerbrød på bordet til morgenmødet, eller mine forældre kommer forbi med en pizza til aftensmad. Og misforstå mig ikke! De ting skal der være plads til, engang i mellem. Lige nu synes jeg bare, at det sker lidt for tit og når min træningsmotivation så samtidig er svag, så falder det ikke ret godt i hak med mit ønske om at blive lidt sundere.

Jeg cykler godt nok 10 km hver dag til og fra kontoret, men jeg havde lovet mig selv ikke at bruge det som undskyld for at skippe en tur i fitness.

Er der andre der har prøvet, at have det lige som mig?

// Josephine

Comments


bottom of page