top of page

ØNSKER DU OGSÅ EN SUND START PÅ DET NYE ÅR?
Her på årets sidste dag, er der mange der kigger tilbage på en ekstra sød december, og måske endda sætte mål for en sundere start på det nye år. Alle de gode intensioner, kan være svære at følge op første januar, når man ligger med ondt i hovedet og ømme fødder, men når først nytårsaften har lagt sig, synes jeg faktisk, at det er en rigtig dejligt at få startet året ud på den bedste måde.

For mig er det en god motivation at investere lidt i noget nyt træningstøj, som jeg har lyst til at hoppe i. Hunkemöller er uden tvivl mit yndlingsbrand, når det kommer til træningstøj! De laver nogle virkelig fede styles, som både følger tidens trends, men som også er vanvittigt rare at have på. Særligt deres sømløse leggings, kan jeg leve i hele døgnet!

Lige nu har de faktisk udsalg på en del af deres styles. Der er altså ingen grund til at vente med at starte den gode stil, og få shoppet lidt træningstøj, der kan ligge og vente på dig på den anden side af nytår. Selvom fitness ikke har åbent, kan man sagtens lave noget hjemme på stuegulvet, eller måske udendørs. Vi går heldigvis lysere tider i møde. Få shoppet nu – så bliver målet om en sund start på året, formegentlig noget lettere at leve op til. Selvom det selvfølgelig altid er svært at ligge vaniljekranse, brun sovs og gløgg på hylden 😉

Rigtig god nytårsaften i aften!

bottom of page