top of page

// FORÅR ER LIG MED LÆDERJAKKERDet er simpelthen så skønt at foråret for alvor har ramt Danmark – og noget af det, som jeg nyder aller mest, er at jeg ikke længere behøver have både handsker, hue og kæmpe jakke med ud af døren hver dag. I stedet kan jeg nøjes med en skindjakke – i hvert fald i dagtimerne.

En cool læderjakke er et must hvis du spørg mig, og jeg har efterhånden selv samlet mig en bred vifte af skindjakker i forskellige farver og styles. Alligevel er jeg altid på udkig efter nye 😉 Min seneste skindjakke er den beige, som jeg har på, på billedet ovenfor. Den er fra Ganni og jeg er sindssygt glad for den!

Hvis du også er vild med skindjakker, så kan du måske finde lidt inspiration i min kollage ovenfor. Jeg er vild med den sorte med frynser på ærmerne og den sorte i venstre hjørne, der er lidt shiny. Husk at du kan klikke direkte på billederne af de jakker, som du bedst kan lide, for at komme direkte til den shop hvor de hver i sær forhandles online.
Boohoo / Boohoo / Filipa Leather Jacket / Y.A.S / Donnaromina x NA-KD / NA-KD Trend / NA-KD

bottom of page