top of page

// ON MY INTERIOR WISH LIST..

Vi er så småt ved at være kommet rigtig godt på plads i den nye lejlighed, men med flytningen har jeg også fået en helt masse nye indretningsdrømme og det giver jo anledning til en helt del interiør-ønsker! Ovenfor har jeg samlet nogle af de ting som jeg ønsker mig aller mest til vores hjem.

På lørdag har Andreas og jeg aftalt at vi skal pynte op til jul, og det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg er jo typen der ofte rykker rundt på møblerne her hjemme, så det der med at få lov til at om-dekorere lidt er fantastisk, og når man ved at det skal ned igen om en måned, kan man give den lidt mere gas.

Når jeg tager julepynten ned igen føler jeg altid at der bliver så tomt, og her ville det jo så være fantastisk at have et par nye møbler at spice det hele lidt op med. 🙂 Ovenstående 11 items, gad jeg i hvertfald godt lå under juletræet i år.

// Josephine
Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page