top of page

// STRIKBLUSER DER KAN HOLDE DIG VARM I VINTERKULDEN
Jeg er ikke meget for at indrømme det, men siden starten af december har jeg haft en varm striktrøje på stort set hver dag. Dagene hvor jeg har trukket andet end en varm strikbluse over hovedet, kan i hvert fald tælles på en enkelt hånd. Jeg kan slet ikke overskue andet.

Når man vågner er det mørkt og koldt, og derfor føles det både blødt, varmt og dejligt nemt at smutte i et par skindbukser og en varm strik. Så det gør jeg. Hver dag. Heldigvis har min samling af lækre varme strikbluser vokset sig til en anseelig størrelse, og derfor har jeg ikke udfordringer med, at skulle have et nyt outfit på hver dag 😉

Ovenfor har jeg samlet nogle af de varme vinterbluser, som jeg har kig på lige nu. Jeg synes, at de alle ser feminine, lækre og varme ud samtidig. Hvem siger, at et vinter outfit ikke kan være både pænt, hyggeligt og varmt? 😉
Comentários


bottom of page