top of page

#1 UPDATE FRA MISS GLOBE INTERNATIONAL 2012Så er der nyt fra smukke Sofie, som lige nu repræsentere Danmark ved Miss Globe i Albanien. Sofie siger, at hun har det godt. Hun nyder hvert sekund af den store oplevelse, og føler selv, at hun ligger godt i feltet. 


Sofie skriver fra Albaninen:

“Jeg har det helt fantastisk, det her er en kæmpe oplevelse. Jeg har mødt så mange smukke og søde piger fra hele verden og har allerede knyttet nogen tætte bånd med flere af dem. Vi har været rundt og besøge mange forskellige lande, der ligger op til Albanien. I går var vi en tur i Kosovo. Det betyder meget tid i bus, men også nogen virkelig store oplevelser. Jeg elsker at være her, og jeg glæder mig bestemt ikke til at skulle hjem igen!

I forhold til konkurrencen synes jeg selv at det går rigtig godt.  Jeg for snakket en masse med de officielle, føler jeg har givet et godt indtryk. Derudover følger jeg selvfølglig alle dine råd fra håndbogen. Desværre er Sofie ikke hjemme på fredag, når jeg holder Queen Of Scandinavias store Fashion Fest på Park i København. Der vil flere af mine smukke piger, starte festen med et lækkert catwalk show i undertøj fra Hoff By Hoff.

Efter showet bliver pigerne selvfølgelig og fester med.

Vil du med til festen? Du kan stadig nå at købe billet på forhånd og derved sparre 40 kr. i entreen.Jeg opdatere selvfølgelig med senest nyt fra Sofie i Albanien, så snart jeg hører fra den danske skønhed.

 // Josephine

Comments


bottom of page