top of page

12 TIMER I HIMLEN // SÅ NEMT KOMMER DU PÅ EVENTYR I ASIEN
Forestil dig at du går i seng og får en god og uforstyrret nats søvn. Når du vågner igen, befinder du dig på den smukkeste paradis ø, det er 30 grader og solen skinner fra en skyfri himmel. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke, når man flyver med Singapore Airlines.

De af jer der så med på Snapchat eller Instagram, da jeg i torsdags lettede fra Kastrup Lufthavn vil vide, at min rejse var lidt af et eventyr – og oplevelsen var langt fra den lidt hårde, opslidende rejse, der giver dig ondt i kroppen, og som man normalt skal ud på, når man rejser mere end 10 timer .

Jeg gik om bord og tog plads i deres fantastiske Business Class, og inden flyet lettede, var jeg både budt pænt velkommen, havde fået et glas Champagne i hånden og overrakt et menukort, hvorfra jeg kunne vælge mellem et hav af lækre retter.

Menukortet forklarede bl.a., at maden er sammensat af stjernekokke fra hele verden, og dermed var forventningerne sat. Heldigvis blev jeg alt andet end skuffet, da mit bord først blev dækket op med hvid dug og sølvtøj, hvorefter de søde stewardesser serverede den ene lækre ret efter den anden – naturligvis i selskab med kølig hvidvin, som jeg havde valgt fra deres fuldt ekviperede vinkort. Sådan en gourmet oplevelse, er ikke noget jeg ellers forbinder med ”flyvmad.” – og faktisk er det noget af det lækreste mad, jeg nogensinde har fået serveret ombord på et fly.Efter min frokost var det tid til at indstille uret og forberede mig på den tidszone, som jeg var på vej til. Derfor blev min stol pænt forvandlet til en seng med blød madras, hovedpude og en rigtig dyne. Med helt strakte ben og lige så tilpas som havde jeg ligget i min egen seng, kunne jeg nu tænde for fjernsynet og falde i søvn til en romantisk komedie (eller hvilken som helst anden film jeg måtte ønske – deres udvalg var virkelig stort, og der var endda danske film at vælge imellem.)

Selvom tidsforskellen selvfølgelig drillede, så sov jeg flere timer uden at vågne eller så meget som registrere, at jeg var på et fly. Singapore Airlines har nogle fantastiske bredde sæder, som gør, at man føler sig behageligt tilrette, både når man sidder i stolen eller ligger i sengen.

En time før landing blev jeg blidt vækket, og så var det tid til endnu en omgang lækker mad. Til morgenmad blev min plads igen forvandlet til gourmet restaurant, og ind kom lige den morgenmad jeg drømte om – og igen selv havde valgt. Frisk frugt, danske jordbær, yoghurt og rugbrød serveret med lidt forskellige oste og pølser.

Fremme på Bali landede jeg rolig, afslappet og frisk på et niveau, der ellers normalt ikke lader sig gøre efter så lang en rejse. Det skyldes uden tvivl det lækre fly, den komfortable seng og ikke mindst det søde personale, som hele vejen igennem min rejse sørgerede for en rolig, venlig og afslappet atmosfære.
Netop i torsdags fløj Singapore Airlines Boeing B777-300ER for første gang ud af København. Flyet har fire forskellige klasser – Economy, Economy Premium, Business Class og First Class – og det betyder, at Singapore Airlines nu er de første og indtil videre eneste, der tilbyder passagerer den mest eksklusive form for flyrejse med ”First Class.” (Der er kun fire sæder på den klasse, så du skal både være hurtigt og have økonomien i orden ;-))

Jeg ville ønske, at jeg kunne rejse på den her måde hver eneste gang, at jeg sætter mine ben i et fly. 🙂 Drømmer du også om en komfortabel og eventyrlig rejse til Asien? Du finder et overblik over de mange eksotiske destinationer, som du kan opleve med Singapore Airlines lige her.

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt
Comments


bottom of page