top of page

14 DAGE I NATTØJ


I starten gik det egentlig rimelig nemt, men efter 14 dage i nattøj kunne jeg i morges godt mærke, at der nu måtte ske noget. Den her corona-karantæne trækker helt sikkert tænder ud rundt omkring i de danske hjem, og jeg tror det handler om, at vi er vandt til at være meget mere aktive end de fleste af os er lige for tiden.

Jeg selv kommer ikke udenfor en dør, med mindre jeg trækker mig op til en gåtur (alene) ned til vandet, og det kan sku’ godt blive lidt ensformigt i længden. Jeg har egentlig ret meget på programmet og både en del arbejde og private ting i hjemmet, som jeg kan tage mig til, men det der med at man er hjemme konstant og slet ikke har mulighed for lidt social samværd med veninderne, det gør altså den nye hverdag noget ensformig.

Derfor besluttede jeg mig i morges for, at det nu måtte være slut med 24-timers non-stop nattøj, og derfor hoppede jeg i en omgang “rigtigt tøj” og gik en tur i solen sammen med Andreas. Det var et kort tiltrængt afbræk fra en hverdag indendørs, hvor et kort øjeblik glemte vi næsten den alvorlige verdenssituation. Det kan varmt anbefales!

bottom of page