top of page

2 ADVENT: SE ÅRETS SJOVESTE REKLAMEFILM + VIND EN SODASTREAMJeg har været lidt off de sidste par dage, efter 31 vågne timer i streg og en aflevering af min BA-opgave, havde jeg brug for lige at puste ud og sove igennem.. Men! I dag er jeg tilbage med årets anden adventskonkurrence.

I dag har I mulighed for at vinde en mega lækker SodaStream maskine. Jeg har selv en og er ovenud lykkelig for min. Jeg er begyndt at drikke meget mere vand efter jeg har fået den, og med alle de nye lækre sugar-free varianter, kan man pludselig også mikse sin egen sodavand uden sukker og kalorier. Jeg har også tit brugt den som base til cocktails og drinks.

SodaStream er ikke bare gode til design, innovation og lækre smagsvarianter, de er faktisk også hamrende dygtige til sjove reklamefilm. Jeg er i hvertfald ret vild med den seneste kampagne de har lavet. Du kan se, en af de fire videoer i kampagnen nedenfor 🙂

SÅDAN VINDER DU:

SodaStream Source er en prisvindende og virkelig elegant maskine, som på grund af sit fine design sagtens kan stå fremme og pynte i køkkenet. Maskinen gar vundet den eftertragtede designpris ‘Red dot award og er kåret til ‘bedst i test’ i magasinet Mad&Bolig og Familie journalen.

SÅDAN DELTAGER DU: 1. Følg min blog på facebook her. 2. Del dette indlæg på din Facebookprofil. (Husk at du skal dele indlægget offentligt, så jeg kan tjekke at du har delt det, selvom vi ikke er venner på Facebook) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Vinderen trækkes på næste søndag, og offentliggøres her på bloggen.

HER ER SIDSTE UGES VINDER:

I sidste uge havde I mulighed for at vinde en professionel makeover. Vinderen af den første adventskonkurrence er: Natascha Maria Nielsen. Du får en mail fra mig med mere information 🙂

// Josephine


Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page