top of page

#2 – Sådan taber du dig inden sommerferien


I mandags skrev jeg om iformkostdagbog, som er min ven i kampen mod en fladere mave og lidt tyndere lår, inden kroppen skal flashes i en bikini. Læs indlægger her.

Jeg synes, at det kunne være super fedt, hvis vi sammen kan holde motivationen oppe, og sikre os en mere fast og lækker krop, inden sommerferien står for døren. I løbet af de otte uger, hvor jeg tager kampen op, vil jeg løbende dele min kost med jer her på bloggen.

For at tabe mig 4 kg på de otte uger, må jeg indtage 1200 kalorier om dagen. Hvis jeg træner, skal jeg spise mere så min forbrænding ikke går i stå – og da jeg jo rigtig gerne vil nå mit mål, og sikre mig at alt min muskelmasse ikke forsvinder, har jeg besluttet træne 3-4 gange om ugen.

For at gøre det nemt for jer, at følge med, deler jeg dog kun madplaner med 1200 kalorier. Så I skal altså selv huske at tilføje lidt, hvis i træner ved siden af.

summerready

SÅDAN SER MINE 1200 KALORIER UD I DAG:

Morgenmad: = 231 kalorier 200 gram Irmas hindbær & rabarber youghurt 1 stk. Fiber balance Wasa knækbrød + 15 g skæreost 45

Snack: = 37 kalorier 1 rød peberfrugt (120 gram)

Frokost: = 272 kalorier 1 skrive rugbrød 80 gram tun i vand 1 skive tomat 10 gram frisk karse 60 gram edemammebønner

Snack: = 125 kalorier 1 banan 50 gram grønne friske ærter

Aftensmad: = 447 kalorier Æggekage med fire æg 30 gram purløg 2 tomater 200 gram broccoli (til broccoli salat) 30 gram rødløg 40 gram 5% feta

Snack: = 96 kalorier 15 friske jordbær 100 gram skummemælk

I alt = 1208 kalorier

// Josephine

Comments


bottom of page