top of page

25 års kærlighed

I sidste uge havde mine forældre sølvbryllup, og det skulle vi selvfølgelig fejre! Om morgen havde min bror og jeg inviteret hele familien og en række af deres bedste venner til morgenmad. I løbet af dagen var jeg på arbejde, men igen om aftenen var jeg klar til, at fejre sølvbryllupsparet. Mine forældre, min bror, Andreas og jeg mødes i Tivoli hvor vi spiste en virkelig lækker middag på Nimb Terresse.

Jeg har spist på Nimb før, og ikke på deres restaurant inde i selve Tivoli, og det var om muligt en endnu bedre oplevelse. Restauranten er virkelig hyggeligt indrettet, og maden er mere en fantastisk. Imellem de retter du har bestilt får du serveret forskellige små retter, som alle er virkelig smukke, spændende og velsmagende! Det er bestemt et sted, der er værd at besøge!

:-)

IMG_0952.JPG
IMG_0944.JPG
IMG_0958.PNG
IMG_0949-0.jpg

// Josephine

bottom of page