top of page

25% rabat på eyelash extensions, shellac, massage og voks- og ansigtsbehandlinger


Eyelash Excensions, shelllac, massage, voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger eller en lækker treat for dine bryn og vipper? På næste lørdag har du mulighed for at få 25% rabat på alle de behandlinger, som du ønsker at booke hos Camillas Wellness – min absolut yndlings beautysalon!

Min fantastiske, dygtige vippe teknikker Camilla holder et års fødselsdag i sin salon “Camillas Wellness.” I den forbindelse får alle kunder, der kigger ned i butikken den 5 juli, 25% rabat på alle de handlinger du booker.

Camilla er virkelig dygtig, så du kan roligt lægge dig trygt til rette og lade hende trylle! Jeg har selv både fået lavet negle og vipper hos hende, og hver gang er jeg lykkelig for resultatet. Faktisk er der ingen, der har lavet så flotte vipper på mig, som Camilla formår!

Jeg vil varmt opfordre alle, der befinder sig omkring Odense, til at slå et smut forbi klinikken og få lidt koldt at drikke, lytte til god musik, teste produkter og booke behandlinger med hele 25% rabat. Fødselsdagen afholdes i samarbejde med frisøren “By Osicki” som også har en lang række gode tilbud og rabatter på dagen!

Ingen gode grunde til at blive væk! Klinikken ligger på Nyborgvej 31, 5000 Odense C, og arrangementet varer fra kl. 12.00 – 16.00

Skriv det i kalenderen med det samme!


// Josephine

댓글


bottom of page