top of page

3. ADVENT – VIND EN FITNESSPAKKE TIL VÆRDI AF 1199 KRONER

Glædelig tredje søndag i advent! I den her uge har I mulighed for at vinde en virkelig lækker præmie! Der er nemlig en C9 fitness/slanke-pakke fra Forever Fit på højkant! Jeg testede selv kickstart-kuren for nogle måneder siden, og tabte tre kilo på ni dage. Jeg har tidligere skrevet om forløbet på min blog.

CHANGE9 giver din krop en kickstart og gør dig både slankere og sundere. Programmet er bygget op omkring en håndbog, der beskriver, hvad og hvor meget du må spise i løbet af dagene, samt en række kosttilskud. De første 1-2 dage kan godt være lidt hårde at komme igennem, men derefter går det uden problemer. Da jeg selv testede kuren, lærte jeg flere ting om min madvaner, der har ført til kostændringer, som jeg fortsat holder fast i.

Pakken indeholder: Forever Gel Original x 2 Forever Ultra® Vanilla x 1 (Du kan selv vælge mellem vanilje eller chokolade smag.) Forever Fiber™ x 1 Forever Therm™ x 1 Håndbog x1 Målebånd x1

SÅDAN VINDER DU:

For at deltage i konkurrencen skal du: 1. Følge min blog på facebook her. 2. Dele dette indlæg på din Facebookprofil. (Husk at du skal dele indlægget offentligt, så jeg kan tjekke, at du har delt det, selvom vi ikke er venner på Facebook) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg, så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder.

Vinderen trækkes næste søndag og offentliggøres her på bloggen.

Konkurrencen er lavert i samarbejde med Aloe Care Living. I hele december får alle kunder, der handler for minimum 600 kroner på deres webshop et gavekort til MiniCruise til Oslo t/r for 2 personer.

SIDSTE UGES VINDER ER:

I sidste uge havde I mulighed for at vinde en sodastream maskine. Den heldige vinder blev: Elle Jeg har sendt dig en mail 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

コメント


bottom of page