top of page

TRE PRODUKTER JEG IKKE VIL UNDVÆRE PÅ FERIEN


Jeg elsker at nørde hudpleje og teste nye produkter, og igennem årene, har jeg fået samlet mig nogle solide favoritter. I det her indlæg vil jeg dele fem hudplejeprodukter, som min hud elsker særligt meget her om sommeren, hvor den er udsat for sollys og saltvand i rigelige mængder.


(Annonce): Inden ferien handlede jeg produkterne online hos Douglas Beauty, som har et kæmpe sortiment. Uanset om du er på jagt efter en lækker dagcreme, en god solcreme eller måske en ny vippeserum så har de helt sikkert noget, som din hud vil elske.
Et af de tre produkter, som jeg har sværget til de sidste par år er en Life Plankton Essence mask fra Bioterm. Både masken og deres elexir, er jeg kæmpe fan af, fordi de tilføjer huden så meget fugt.


Efter en lang dag på stranden, elsker min hud at få et booste med sådan en maske, og når jeg får husket at lagt den i køleskabet inden jeg skal bruge den, så er det ekstra luksus.


Et andet produkt, som jeg egentlig har med mig hele året, men særligt om sommeren er en selvbruner serum fra COOLA - som i øvrigt også laver de BEDSTE solcremer til ansigtet og spf-sprays til kroppen.


Den føles ikke som en 'rigtig' selvbruner, fordi den er så let i konsistensen, men den giver en fin naturlig farve til min hud, og det foretrækker jeg - fremfor at brænde huden af i solen. (Ikke at jeg slet ingen solstråler får - men jeg ved hvor meget de skader, så jeg ligger altid i skyggen og bruger masser af solcreme.)Det sidste produkt er en Cleansing Melt fra Evolve Organic Beauty som er en super lækker rens, der skånsomt renser i dybden, uden at udtørre min hud.


Efter en dag i solen, er det vigtigt for mig, at jeg ikke behøver skrubbe og irritere min hud yderligere, og dertil fungere den her milde cleansing helt altså fantastisk.


Jeg oplever ofte at renseprodukter efterlader min hud tør, men det er ikke tilfældet med det her, og det er helt klart også en af årsagerne til, at den findes blandt mine sommer-favoritter.

Håber du kan bruge mine hudplejetips. Lad mig endelig vide i kommentarfeltet, hvis du har en hudplejefavorit, som jeg bare må prøve! :-) Rigtig god sommer.


// Josephine

bottom of page