top of page

3 TING JEG ELSKER VED AT VÆRE TILBAGE I DANMARKDet skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg savner Vietnam HELT VILDT! Jeg tænker på Ho Chi Minh City dagligt og det helt fantastisk liv, jeg levede der ude. Når det er sagt, så er der naturligvis også nogle ting, som jeg nyder ved, at være tilbage i Danmark.

I dag deler jeg de tre ting, som jeg er gladest for.

1. Min familie og mine veninder er nu ikke længere end et telefonopkald væk. Jeg nyder særligt, at jeg nu kan lave impulsive aftaler og mødes en tirsdag eftermiddag til et glas vin. Uformelt og vildt hyggeligt.

2. Jeg elsker elsker elsker sommertøj, men efter mere end et år i Vietnams ekstreme varme må jeg indrømme, at det føles ret godt at have mulighed for at tage et par bukser på og nogle lange ærmer. Det danske sommervejr viser sig jo fra den flotteste side lige nu, så jeg prøver fortsat at nyde muligheden for bare ben, men de lange bukser har jeg altså virkelig savnet.

3. Rugbrød og vand fra hanen. To ting man helt glemmer at sætte pris på, når man bor i Danmark.

Comments


bottom of page