top of page

4 ADVENT – VIND LÆKRE PRODUKTER FRA ORGANIC HAIRSPA

Julens sidste adventskonkurrence er hermed skudt i gang! I den her uge har I mulighed for at vinde fem lækre produkter fra Organic Hairspa. Jeg har selv testet produkterne og skrevet om den her på bloggen, og jeg kan godt love jer for, at der er dømt forkælelse til håret!

De fem produkter der er på højkant er en Therapy Moisture shampoo- og conditioner, samt en root lift, tørshampoo og en ‘dry volume & structure’ spray. Økologiske, lækre produkter, der holder hvad de lover og dufter som en drøm.

SÅDAN VINDER DU:

For at deltage i konkurrencen skal du: 1. Følge min blog på facebook her. 2. Dele dette indlæg på din Facebookprofil. (Husk at du skal dele indlægget offentligt, så jeg kan tjekke, at du har delt det, selvom vi ikke er venner på Facebook.) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg, så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder.

Vinderen trækkes næste søndag og offentliggøres her på bloggen.SIDSTE UGES VINDER ER:

I sidste uge havde I mulighed for at vinde en komplet fitness-pakke fra Forever Fit. Vinderen blev: Sus L. Hansen – stort tillykke. Jeg sender dig en mail.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Σχόλια


bottom of page