top of page

5 HYGGELIGE TING DU KAN LAVE PÅ DIN NÆSTE DATE
Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg bruger mere tid med Andreas end nogensinde før. Efter vi er flyttet til Vietnam og ingen af os har et kontorjob, så er vi sammen mere eller mindre firetyve timer i døgnet. For at der ikke skal gå fuldstændig hverdag i vores forhold prøver vi at lave nogle lidt anderledes og hyggelige ting sammen et par gange om ugen.

I den forbindelse har jeg fået lidt nye ideer til hyggelige date-nights, som jeg tænker, at jeg vil dele med jer 🙂

1. Læs højt for hinanden Måske lyder det lidt sindssygt, men det er faktisk virkelig hyggeligt. Find en god bog, som I begge har interesse for og skift til at læs et kapitel højt for hinanden. Det giver altså, noget helt andet end at se en film.

2. Meld jer til et madlavningshold Både Andreas og jeg elsker at lave mad, og hvis du og din udvalgte også gør det, så er det en super sjov måde at være sammen på. Samtidig kan I lære en masse nye tricks, som I kan bruge på en ny date-night hjemme i køkkenet.

3. En tur i ZOO. En af mine favorit aktiviteter. Jeg elsker zoologisk have, og jeg bliver lige begejstret for de flotte, farlige og sjove dyr hver gang. Det er en super hyggelig måde, at være sammen på. Man får oplevet, der er meget at snakke om og i er fysisk aktive, mens i går rundt i haven.

4. Lyt til en podcast sammen Date-nights med film er altså efterhånden for kedelige. I stedet skal I prøve at lægge jer med dæmpet lys og lytte til en podcast. I vil føle jer meget mere sammen, end når I bare ligger og glor ind i TV’et. Det giver en meget bedre oplevelse af at I har været fælles om noget

5. Spa I den lidt mere omkostningstunge ende ligger min favorit til den bedste date-night. Det er en perfekt måde at komme tæt på hinanden i et roligt og afslappende miljø.

Udover de små date-aktiviteter Andreas og jeg forsøger at komme ind i ugens løb, så har vi også aftalt, at vi skal skiftes til hver 14. dag at arrangere noget, som vi skal sammen. Vi har endnu ikke været af sted, men planlægningen til næste uge er i fuld gang. 🙂 Har du andre ideer til en god og hyggelig date?

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page