top of page

5 KOST OG TRÆNINGSRÅD FRA MINE LÆSERE

Så er det blevet tid til de sidste fem kost- og trænings råd fra mine læsere. Jeg har modtaget rigtig mange gode og inspirerende mails, 1000 tak for dem!

Her er de sidste fem råd jeg har udvalgt til bloggen:

 Find et billede af den krop du ønsker dig Anja B. Find et billede af den krop du ønsker dig, og kig på det hver gang du overvejer at springe træningen over. Jeg lover at det virker, og meget hurtigt vil du blive fast inventar i træningscenteret. 


tumblr_lzeuxi14B51rnkgxeo1_500_large

 Find den rigtige musik Carla W. Den rigtige musik kan forbedre dine chancer for succes, så lav gode playlister, der booster din motivation.


30f47da24f0cfbfb6c5c85ae69a01fd6_large

Før træningsdagborg Sienna R. Før træningsdagbog og se dine fremskridt. Nogle gange kan det være lidt svær at se eller føle, at der er sket nogle ændringer. Skriv dem ned i en dagbog. Du kan også tage nogle billeder af dig selv, og se de fremskridt som sker uge for uge.


256001560038749263_Aflj9uwu_c_large

Spis mandler Pernille L. Jeg spiser mandler til alle mine mellemmåltider. De er super sunde og indeholder masser af gode olier. Med mandler ved hånden kommer jeg aldrig “lige til” at spise et stykke chokolade, og jeg kan holde mit mæt mellem måltiderne.


tumblr_ln212yej3j1qd1ly1o1_500_large

Skift træningsrutine ofte Anders p. Skift træningsrutine og øvelser ofte. Det er den eneste måde man kan blive ved med at holde liv i de små og meget vigtige muskler, som holder de store muskler sammen, og som er afgørende for en tonet krop.


tumblr_mgz4bxuI2X1rio2g4o1_500_large

Comments


bottom of page