top of page

5 UUNDVÆRLIGE TING UNDER MODEUGEN


Modeugen er veloverstået. Det har været en sjov uge med fuld fart på, masser af shows, events og fester, og uden ret meget søvn. Jeg har lavet en lille top 5 over de, for mig, mest uundværlige ting under modeugen.

Min ekstra mobiloplader. Jeg tager billeder, opdatere facebook, ringer, sender smser og opdatere min blog. Mobilen er fremme hele tiden og den løbet hurtigt tør for strøm. Derfor er det meget nødvendigt for mig at have min ekstra oplader mig, så jeg kan oplade telefonen mens jeg bruger den.

Værelse på Hotel Copenhagen Strand. Under modeugen har jeg boet på Hotel Copenhagen Stand. Hotellet er placeret midt i byen, kun 2 min fra kgs nytorv, og det har betydet utroligt meget med et så centralt sted at bo. Vi kommer sent i seng og skal tidligt op, og derfor er det virkelig dejligt at kunne minimerer tiden på transport. Hotellet er super hyggeligt, ligger lige ud til vandet og har en fantastisk morgenmad! Det kan varmt anbefales. Besøg hotellets hjemmeside her.


Min cykel Cyklen er den hurtigeste måde at komme rundt i byen på. Den har været til meget nytte når vi har skulle rundt fra show til show, men også når vi har haft en kort pause og jeg skulle hjem til hotellet. Det er faktisk første gang at jeg har cyklet rundt i København. Og udover at det er den absolut hurtigeste måde at komme rundt på, så er det faktisk også virkelig hyggeligt. Man oplever byen på en helt anden måde

:-)

Spejlreflex kamera Mobilen er fin til de hurtige billeder, men skal det være helt ordenligt og skal jeg fange de rigtig gode billeder er jeg selvfølgelig nødsaget til at have mit spejlreflex kamera med.

Det er lidt tungt at slæbe på, men resultatet bliver altså også bare et helt andet, end når jeg knipser løs med min iphone. 

Øjenvipper fra StarLash For en uge siden var jeg inde hos Star Lash og få lavet vipper. Det betyder at jeg ikke skal bruge ret lang tid på at gøre mig klar, og det har været helt uvurderligt dejligt både om morgenen, men også når vi har skulle ud om aftenen, eller når jeg lige er vågnet efter en hurtig powernap midt på dagen. Vipperne sidder bare og så har jeg ikke behøvet at gøre ret meget andet ud af mig selv.


// Josephine

Comments


bottom of page