top of page

7 NYTÅRSOUTFIT TIL DIG DER IKKE VIL HAVE KJOLE PÅ
Har du heller ikke fundet ud af hvilket outfit du skal flashe i morgen til nytårsaften? og vil du gerne undgå kjoler? Så er hjælpen nær. I dag får du syv ideer til nytårsoutfits. der ikke indebærer en kjole. Så slipper du for at flashe de blege ben og samtidig kan du bedre holde varmen, når der skal skydes raketter af.

Er du en af dem der rigtig gerne vil have kjole på, så tjek mit post med et hav af nytårskjoler til under 200 kr. her.

Jeg er selv ret vild med ‘Daisy Playsuit‘ og ‘Bodysuit.’ Hvilket outfit kan du bedst lide? 🙂

VELVET JUMPSUIT

Den mørkeblå farve er perfek til dem der elsker at gå i sort, men alligevel gerne vil skille sig lidt ud nytårsaften. Du kan enten style den med et bælte i taljen som på billedet, eller lade den være som den er, og i stedet spice det hele op med nogle flotte og store smykker. Shop outfittet her. Den fås også i rød her .

SILVER TOP & LEATHER PANTS

Et råt outfit der med hjælp fra den sølv glimmer top giver looket masser af nytårssparkel. Hvis du styler det med nogle feminine smykker bliver dit look mere feminint og festligt. Find bukserne her, toppen her, øreringe her, armbånd her og sko her.

MESH CATSUIT

Et virkelig flot outfit der kombinere det classy look med det sexy. Den kan enten styles helt enkelt som på billederne, eller du kan hoppe i et par pangfarvede stiletter og pifte det hele op med matchende øreringe. Du finder det lækre catsuit lige her.

DAISY PLAYSUIT

Det her playsuit overvejer jeg virkelig meget at klikke hjem til mig selv. Jeg synes det er virkelig virkelig lækkert, klassisk og smuk. Med et par store øreringe og flotte stilletter, kan det blive et eksklusivt og klassisk nytårslook, som jeg vil elske at have på. Du finder det her.


METALLIC ARMY

Et anderledes nytårsoutfit der skiller sig ud. Army bukserne giver dit look en rå kant, mens den lyserøde glimmer top sender tankerne til det feminine univers. Kombiner de to og du har et cool og grounded nytårsoutfit, som kan piftes op med smykker og høje sko. Find toppen her, bukserne her, halskæden her, stiletter her og tasken her.

BODYSUIT

Det her bodysuit er både hamrende sexet og råt! Jeg er helt vild med “toppen” som er super feminin og kombineret med den rå læderlook bund, bliver det her et meget fuldendt nytårslook. Du finder bodysuitet her.


PINK SILK & CAVA

Et let og chic sæt som passer perfekt til nytårsaften. Den lette lyserøde skjorte har et super feminint og eksklusivt looks, men de fine ‘velour’ bukser giver det et mere nutidigt og ungt touch. Blusen finder du her, bukserne her, stiletterne her, taske her og halskæde her.


// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page