top of page

7 TIPS DER GØR DIN MANDAG MEGET BEDRE
Let’s just admit it. Mandag er ikke nogens favorit dag. Det er hårdt, at komme i gang oven på weekenden og fredag synes uendeligt langt væk. For nogle måneder siden besluttede jeg, at jeg ville forsøge at gøre op med min hadedag. Vi har ikke ubegrænset antal dage her på jorden, og derfor mener jeg, at vi skal nyde alle dem vi har. Selvfølgelig er der dage, der er sjovere end andre, men you get the point 😉

Jeg har de sidste par måneder fulgt syv ritualer som er med til at gøre mine mandage meget bedre. Måske de også kan hjælpe med bekæmpelsen af dit mandags-had?

BRUG DIN SØNDAG RIGTIGT

For det første er det vigtigt at du bruger din søndag ordenligt. Hvis du slapper af og lader rigtigt op på din søndag, så vil du ikke føle dig lige så træt og udkørt når du vågner mandag morgen. Du kan både slappe af alene, men en brunch med dine veninder eller en tur på loppemarked kan også være en god måde at slappe af og tænke på noget andet.

Hertil høre også tippet om at gå i byen fredag i stedet for lørdag. På den måde har du to dage til at komme dig ovenpå de mange drinks og manglende søvn.

LAV NOGET WEEKEND-AGTIGT PÅ EN MANDAG

Måske lyder det mærkeligt, men det virker! Planlæg en spille aften, snup en drink efter arbejde eller gå i biografen. Ved at planlægge noget hyggeligt og weekend-agtigt på en mandag vil din arbejdsdag hurtigere være overstået og du kan glæde dig til en hyggelig aften.

DRESS UP!

Få din mandag til at føles anderledes ved at klæde dig lidt pænere på. Læg tøjet frem søndag aften, så du ikke skal bruge tid på at overveje hvad du skal have på mandag morgen, og nyd en hel dag i et outfit, der får dig til at føle dig godt tilpas. Kollegaernes komplimenter, skal nok også gøre din mandag lidt mere strålende 😉

SPIS NOGET ANDET END DU PLEJER

Brug lidt af din søndag på at forbered noget lækkert mad til om mandagen. Når du laver maden får du slappet af og tømt dine tanker, og samtidig får du lavet noget lækkert hjemmelavet mad, som du kan normalt ikke ville bruge tid på at lave en mandag aften.

FORBERED EN PODCAST

Jeg er selv blevet mega fan af podcast, som jeg lytter til i bilen, når jeg gør rent eller ligger og laver mine diskusprolapsøvelser på gulvet.

Brug lidt tid søndag på at find en god podcast, som du kan glæde dig til at høre på vej på arbejde eller skole mandag morgen. Med en god historie i ørerne, som du har glædet dig til at høre, bliver dit fokus fjernet fra det kolde vejr, regnen og mørket.

SÆT ALARM FOR DIN SENGETID

Du har været sent oppe både fredag og lørdag, og pludselig virker det meget forkert at krave under dynen klokken ti. ikke desto mindre er det en rigtig god ide, at komme tidligt i send søndag, hvis du gerne vil have en god start på den kommende uge.

Sæt en alarm til klokken 21.30 og kravl så under dynen og slap af. Måske er det kedeligt at gå tidligt i seng, men når du vågner frisk og veludhvilet mandag morgen, vil du føle, at det var det hele værd.

SØRG FOR RENT SENGETØJ

Er der noget bedre end helt friskt og rent sengetøj? Selvom du måske ikke selv bemærker det, så kan beskidt og nusset sengetøj være helt vildt drænende for din energi. Sørg for at du går i seng søndag i friske og duftende lagner, og så garantere jeg, at din skønhedssøvn bliver meget bedre.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page