top of page

TAK !


vindere_og_dommere

Efter et års arbejde er de tre finaledage og det store finaleshow nu afholdt. Fire smukke vindere er kåret, og vi har fejret dem på ZEN. Nu glæder jeg mig til søvn! Men lige så snart jeg vågner igen, ser jeg frem til træningen og forberedelserne med de fire nye “Queens of Scandinavia” som skal ud og repræsentere Danmark her i efteråret.

En KÆMPE TAK til alle som har støttet op om og hjulpet de sidste mange måneder både til castings og finale. Tak til Alex Petersen, Mari-Kjoler, Pilgrim, Hoff By Hoff, SEIMEI, Gosh cosmetics, Linette Kressner, Karma Sushi, Tresime, Spangsberg Chokolade, Starlash, og Alessandro International.

Tak til First Hotel Copenhagen for de flotte rammer og tak til Billetlugen for at hjælpe med salg af billetter og for at bidrage til at vi kan donere hele entreindtægten UBESKÅRET til Kræftens Bekæmpelse.

En særlig tak til vores smukke værtinde Christina Bjørn, mine meddommere Bill Holmberg, Inez Gavilanes, Christina Mikkelsen og Peter Hadward. Tak til sangerinde Linda Maria. Stort tak til min uundværlige højre hånd Michele Quvang Boll Christiansen for igen at styre backstage til perfektion. Det er din skyld, at jeg kan sætte mig ud i dommerpanelet med ro i maven og nyde showet! 

Tak til de tidligere vindere, catwalktræner Annemette Rosenkrantz, photoshoot assistent Carolina Martinez, mine veninder Amanda og Izabell, fotograferne Irfaan Khan, Sophia Hviid, Jan Igaard, Flemming Eiberg, Mani Latif, ZEN COPENHAGEN og de 11 eventpiger der arbejdede hårdt frem til showet i lørdags.

Sidst men ikke mindst tak til alle de 20 finalister! Det har været en fornøjelse, at lære  jer at kende, og I gjorde mig så glad, da jeg så jer give den gas på finaleshowet i lørdags!I VAR SÅ SEJE!!

vindere

// Josephine

Commenti


bottom of page