top of page

ADVENTSKONKURRENCE / VIND EN DAG MED FULD FORKÆLELSE / HÅRKUR, KLIPNING, RETNING AF BRYN OG LÆKKER M

rp_hair-makeup-model-photography-Favim.com-516415_original.jpg

hair-makeup-model-photography-Favim.com-516415_original

Glædelig 15. december! Håber julehumøret så småt er begyndt at få taget i jer alle sammen. Der er kun 9 dage til dans om juletræ, god mad, hygge med familien og gaver

I dag er det tid til den tredje gave i min adventskalender, en gave jeg ved at mange piger drømmer om.

VINDEREN AF SIDSTE UGES ADVENTKONKURRENCE ER: Vinderen af sidste uges advents konkurrence, et gavekort på 1000 kr. til det eksklusive lingeri brand Hoff By Hoff er Freja Lyno Hansen. Stort tillykke! Du modtager en mail fra mig.

DENNE UGES ADVENTSKONKURRENCE VIND EN DAG MED LÆKKER FORKÆLELSE HOS FRISØR OG MAKEUP ARTIST LINETTE KRESSNER. 

En hel dag i selvforkælelsens tegn. Først en lækker hårkur der gør dit hår silke blødt, derefter en klipning så lokkerne står skarpt uden spaltede spidser, så et tjek af dine øjenbryn der bliver plukket og rettet, og til sidst får du lagt en flot makeup, så du er klar til at gå ud i verden og føle dig mere lækker end nogensinde før. Lyder det som noget for dig? I denne uge har du mulighed for at vinde den eksklusive pakke, og blive forkælet som aldrig før.

Det er den dygtige frisør og makeup artist Linette Kressner, der vil pleje og forkæle den heldige vinder. Linette og hendes team stod for makeup og hår til finalen på Queen Of Scandinavia 2013, og sidenhen er jeg også selv kommet i hendes salon hvor mit hår er blevet forkælet. Hun har min varmeste anbefaling.

Synes godt om LK – Hair & Makeup på facebook – KLIK HER

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN: 1) Del dette link: (http://josephinehelbrandt.bloggersdelight.dk/2013/12/vind) på din facebookprofil, med en teksten “Først en lækker hårkur der gør dit hår silke blødt, derefter en klipning så lokkerne står skarpt uden spaltede spidser, så et tjek af dine øjenbryn der bliver plukket og rettet, og til sidst får du lagt en flot makeup. Lyder det som noget for dig? Deltag i konkurrencen her

2) Send mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit navn, telefonnummer og et billede af din facebookvæg, som dokumentation for at du har delt linket. Husk at skriv “adventskonkurrence” i emnefeltet.

Held og lykke!

// Josephine

Comments


bottom of page