top of page

ADVENTSKONKURRENCE / VIND LINGERI FRA HOFF BY HOFF TIL EN VÆRDI AF 1000 KR.

rp_Hoff-By-Hoff1.jpg
Hoff By Hoff1

Glædelig anden søndag i advent. Julestemningen er så småt ved at få taget i mig. Mine forældre, bror og jeg er i Thailand den 24 december, og derfor holdt vi i går  “juleaften” med hele familien. Den stod både på and, Risalamande og gaver. Rigtig hyggelig lørdag!

VINDEREN AF SIDSTE UGES ADVENTKONKURRENCE ER: Vinderen af sidste uges advents konkurrence, et sæt eyelash extensions fra Star Lash, er Christina Mikkelsen. Stort tillykke. Jeg ved, at du vil blive rigtig glad for dine nye bambi vipper!

:-)

DENNE UGES ADVENTSKONKURRENCE VIND EKSKLUSIVT UNDERTØJ FRA HOFF BY HOFF TIL EN VÆRDI AF 1000 KR.

Jo bedre du har det med dig selv, jo smukkere og gladere bliver du. Derfor er det vigtigt at føle sig lækker fra inderst til yderst. Den vigtige inderste del kan du få hjælp til her

 Ugens adventskonkurrence giver dig nemlig mulighed for at vinde et gavekort på 1000 kr. til et af Danmarks mest eksklusive lingeri brands – Hoff By Hoff.

Hoff By Hoff har det mest feminine, lækre undertøj. Udover at det er ekstremt behageligt at have på, så er det også smukt, og jeg lover, at du vil føle dig både feminin og lækker i sådan et sæt!


Hoff By Hoff2

Besøg Hoff By Hoff hjemmeside – Klik her // Like Hoff By Hoff på Facebook – Klik her

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN: 1) Del dette link: (http://josephinehelbrandt.bloggersdelight.dk/2013/12/vind-hoff-by-hoff/) på din facebookprofil, med teksten “Jo bedre du har det med dig selv, jo smukkere og gladere bliver du. Derfor er det vigtigt at føle sig lækker fra inderst til yderst, og den vigtige inderste del kan du få hjælp til her :-)”

2) Send mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit navn, telefonnummer og et billede af din facebookvæg, som dokumentation for at du har delt linket. Husk at skriv “adventskonkurrence” i emnefeltet.

Vinderen trækkes og offentliggøres næste søndag her på bloggen.

Rigtig god jul, og held og lykke!

// Josephine

Comments


bottom of page