top of page

AFSTEMNING! HVEM SKAL VINDRE EN SIKKER PLADS I TOP 10, VED FINALEN PÅ QUEEN OF SCANDINAVIA?


Den store finale på Queen Of Scandinavia 2014 nærmer sig med hastige skridt. Vi er nu klar til at offentligøre, hvilke 20 piger der er gået videre til det store finaleshow, hvor de skal kæmpe om én af de fire titler, som giver adgang til at repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence.

Over fire onsdage offentliggøre vi finalisterne. Hver uge kan du stemme blandt ugens fire piger. De fire der får flest stemmer, går videre til den afgørende afstemning hvor den pige med flest stemmer vinder titlen som “Miss Popularity” – og dermed sikre sig en plads i TOP10, hvor iblandt dommerpanelet skal vælge de fire vindere.

Husk at du kan købe billet til det store finaleshow her. Hele billetsalget inkl. gebyr går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og kampen mod brystkræft. Udover de 20 smukke piger, kan du til finalen også opleve en intimkoncert med Xander.

Se de tidligere offentliggjorde finalister  her og her og her.


KBH Nr. 15

Trine, 22 år fra Holdbæk

Til daglig arbejder jeg som vikar i en børnehave i Jyderup, men til august skal jeg starte på studie og læse til pædagogisk assistent. Det der gør mig speciel er, at jeg er en meget oprigtig og ærlig pige. Jeg er helt min egen. Jeg er hjælpsom og meget omsorgsfuld. Det betyder meget for mig at alle omkring mig har det godt, og det synes jeg gør mig til en speciel pige, at kunne sætte andres behov før mine egne. 

Jeg skal vinde konkurrencen fordi, jeg gerne vil bevise overfor mig selv at jeg kan og jeg vil. Det er nyt for mig, og det vil helt sikkert booste min selvtillid og modne mig som person. Jeg vil gerne vinde Miss Queen Of Scandinavia fordi det er en kæmpe mulighed der kan åbne så mange døre, det er en helt ny verden og det at være med i konkurrencen er allerede en sejr i sig selv for mig. Men det vil være det største for mig at vinde. 


Lyngby Nr. 34

Mia, 17 år fra Bagsværd

Jeg har lige færdiggjort 10. klasse i Gladsaxe og skal nu starte i 1.g på Lyngby gymnasium efter sommerferien.

Jeg har en stor interesse for mode, og jeg interesserer mig meget for alt inden for modelverdenen. Modeshows er noget jeg elsker at være tilskuer til, så jeg ser frem til selv, at skulle gå på catwalken til finaleshowet.

Jeg har en stor livsglæde og ligger meget vægt på at være 100% mig selv med begge ben plantet solidt på jorden. Cara Delevinge er en stor inspiration for mig, da hun formår at være helt sig selv samtidig med at hun er et verdensikon inden for modeverdenen.

Jeg skal vinde Miss Queen of Scandinavia 2014 da jeg er målrettet på at føre Danmark til tops i de internationale konkurrencer.


Kolding Nr. 67

Anni, 19 år fra Kolding

Til daglig løber jeg meget, arbejder hos en sandwich & smoothiebar, er tjener på en restaurant, bruger meget tid med min familie, er husmodel og yderst interesseret i mode og design. Jeg har netop færdiggjort HHX IBS Kolding 2014.

Jeg er generelt meget genret, men det stopper mig ikke for at udtale mig for hvad og hvem jeg er. Jeg er et familiemenneske og ønsker derfor at tilbringe megen tid sammen med dem. Udover det, er jeg meget følsom men yderst positiv, glad og smillende. Jeg har altid ønsket at kunne være med til at gøre en forskel, derfor siden jeg var 12 år, samlet ind til kræftensbekæmpelse, Rød og Kors og derudover har jeg støttet børnefonden samt Vold mod kvinder.

Jeg skal vinde Miss Queen Of Scandinavia grundet min passion til at yde en forskel. At hjælpe andre gør, at man som person bliver stærkere og derfor er villig til at skabe bedre vilkår ikke blot dig selv men for individer omkring en.

Jeg tror på, at hvis man er smuk indeni er man også smuk udenpå.


KBH Nr. 43

Cecilia, 17 år fra Herlev

Jeg går på Nørre gymnasium i Husum og skal op i 2g efter ferien. Jeg har den naturvidenskabelige linje Mat-fys og kemi. I min fritd er jeg sammen med venner og familie, går i fitness, cykler og går mange ture i naturen og spiller badminton.

Jeg har gennem mange år haft den hobbey “at gå”. Jeg elsker at gå lange ture i naturen med enten mig selv eller min hund. Det er en slags meditation for mig. Jeg fordyber mig i mine tanker og lever i min egen verden. Det giver mig ro og balance i mig selv og har effekten, at jeg er en meget glad person og føler mig altid sund og rask. Det er derfor blevet min største drøm, at jeg efter gymnasiet skal gå Camino-turen med min far, som er en gåtur på 800 km gennem Frankrig og Spaninen.

Jeg vil vinde Queen Of Scandinavia, fordi jeg gerne vil vise Danmark og mig selv, at uanset hvor smuk ens udseende er, er det den indre glød der tæller. Jeg synes selv jeg er en almindelig køn pige med et normalt udseende, men det specielle ved mig er min udstråling og positivitet. Jeg er altid smilende, grinende og glad og det er skønhed for mig, og det er det jeg gerne vil repræsentere i Danmark og i verden.


Comments


bottom of page