top of page

AT PAKKE HELE SIT LIV NED I ÉN KUFFERT








Hvordan får man sit 24-årige liv pakket ned i én enkel kuffert? Svaret er enkelt. Det gør man ikke – men hvad gør man så?

Den sidste uges tid har jeg forsøgt at pakke min kuffert og gøre klar til at flytte til Vietnam. Andreas og jeg vil gerne være ret mobile der ude, i hvert fald i starten og derfor har vi aftalt kun at pakke en enkelt kuffert hver. I starten synes jeg, at det lød som en god plan, men nu hvor jeg både mangler plads til undertøj, hårprodukter og klipklapper, virker det pludselig ret vanskeligt.

Andreas synes bare, at det handler om prioritering. Nuvel.. I min kuffert har jeg bl.a. prioriteret plads til en helveds masse fotoudstyr (man er vel blogger 😉 ) og en drone! Det vil jeg simpelthen ikke af sted uden, men omvendt kan jeg jo heller ikke rejse af sted uden de mest basale ting som tandbørste og rene strømper.

Jeg har derfor besluttet at nedprioritere mængden af tøj, som jeg skal have med. Jeg har ikke shoppet i snart fem måneder, og når jeg lander i Ho Chi Minh City, og det hele kan fås for en slik, så går shoppinglysten helt sikkert over sine grænser, og så kan jeg umuligt holde igen længere. Næste spørgsmål bliver så, hvor jeg skal gøre af det tøj, som jeg køber der ude?

Som I nok kan fornemme, er det er en af de ting, der vender og drejer sig i min øverste etage for tiden. Et af livets store problemer er det næppe, men derfor skal man ikke underkende udfordringen! Det er slet ikke nemt at pakke sit liv ned og flytte til udlandet med kun én kuffert.

Hvis nogen af jer har erfaringer med den slags eller måske bare et godt tip, så vil jeg være den lykkelige modtager!

God lørdag 😉

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page