top of page

BABOR HYDRA PLUS // EN INTENSIV FUGTBOOSTER TIL DIN TØRRE VINTERHUD


Jeg hader, når min hud føles tør og stram, (på den forkerte måde) og det gør den desværre alt for ofte her om vinteren. Derfor er jeg hele tiden på udkig efter produkter, der kan hjælpe min hud, når den tørster og som sikre, at jeg min hud igen får nyt liv, ny glans og ser mere ensartet ud.

Et af de seneste produkter, som jeg har testet er de her super lækre ‘Hydra Plus’ ampuller fra Babor. De lover på pakken at give intens fugt og mindske synligheden af linjer i ansigtet – og det synes jeg virkelig, at produktet lever op til.

Den aller første ampul overraskede mig helt vildt. Da jeg kom den i ansigtet, følte jeg med det samme at min hud blev gennemfugtet, fyldig og fik ny energi. Det var virkelig en intens forskel allerede fra første dråbe. Det er lang tid siden, at jeg har fået så positivt et førstehåndsindtryk af et produkt.

De efterfølgende ampuller har ikke gjort lige så stort indtryk, formegentlig fordi ampullerne har gjort deres arbejde og min hud ikke længere tørster lige så meget som den gjorde, inden jeg tog hul på den første ampul. Jeg er vildt fan af de her små fugt-boosetere og selvom den første ampul var mest magisk, så kan jeg mærke og ikke mindst se, at min hud får et beauty-løft, hver gang jeg har forkælet den med en omgang Hydro Plus.

Når jeg bruger en ampul i ansigtet, inden jeg går i seng, er min min hud mere ensartet, mine porre er mindre og små bumser er væk næste morgen. Virkelig guld værd – i hvert fald for min hud!

Beauty-tip er her med givet videre 🙂

Comments


bottom of page