top of page

BALI FEELS & RATTAN DREAMS
Jeg er vild med rattan! Hatte, tasker, øreringe – det hele. Jeg synes, at det er det fineste materiale, der kan være med til at skabe en feeling, der både er eksklusiv og afslappet. Da jeg boede i Vietnam, var der rattan produkter over alt, men heldigvis kan man også få rigtig mange fine items her hjemme.

Ovenfor har jeg har samlet nogle af de rattan items, som jeg har kig på lige nu. Måske til inspiration for dig? Husk at du kan klikke direkte på det items du bedst kan lide, for at komme direkte til den shop, hvor det forhandles online 🙂
ASOS DESIGN straw visor – Natural / ONLY / Molo / Pieces / ASOS DESIGN natural straw flat boater – Natural / NA-KD Accessories / ASOS DESIGN earrings in rattan and tortoiseshell design in gold – Brown / Boohoo

bottom of page