top of page

BALI SHOPPING // SILK KIMONOAt shoppe på Bali er fantastisk! Det er ikke super billigt, men stilen her er virkelig fed. Udover virkelig lækkert tøj, tasker og accessories så har de også nogle interiørbutikker, som er to die for! Hvis jeg snart skulle hjem til Danmark, havde jeg helt sikkert pakket mere end én kuffert med lækre ting til boligen.

I dag var det tid til at besøge det lokale marked i Ubud. Jeg er kørt forbi markedet tidligere sammen med Andreas, men da han ikke er den store shopper, har jeg ventet på, at min mor skulle komme, så vi kunne gå på opdagelse på markedet sammen. En af de ting jeg fik købt er den her smukke kimono, der er lavet i 100 procent silke. Jeg er virkelig vild med farven, og jeg er helt sikker på, at den kommer til at hænge på mig det næste stykke tid.

English: Shopping in Bali is amazing! Not super cheap but the style is fantastic. Not only will you find cool, chic and beautiful cloths, bags and accessories but also the interior shops are to die for. If I was going back to Denmark anytime soon, I would definitely pack more than one suitcase with nice stuff for my apartment.

Today it was time to visit the lokal market in Ubud. I drove by the place a few weeks ago, when Andreas and I just arrived in Ubud, but since he’s not a big shopper, I have been waiting for my mother to arrive, so we could enjoy the shopping experience together. One of the things i bought is this really feminin kimono made out of 100 percent silk. I really love the color, and I’m sure I will get to wear it a lot from now on.

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page