top of page

BARNEDÅB VED VANDET
Tænk at den første fest jeg skulle hoste efter corona blev en barnedåb. 😉 #nytliv Restriktionerne er ikke bare hævet – livet er forandret. Hverdagen er for de fleste ved at være ’tilbage til normalen’ men for mig er alt anderledes. Jeg har nu en baby hængende på armen døgnet rundt – heldigvis den skønneste af slagsen 😉 – det havde jeg ikke før landet lukkede ned, rejseaktiviteten stoppede og vi alle måtte blive hjemme mere eller mindre hele tiden.

Men.. Takket være hævning af restriktionerne, kunne vi pludselig få plads til barnedåb i en kirke nu, fremfor at skulle vente til november. Så bare fem uger gammel kunne vores lille søn fejre sin barnedåb i søndags, hvor han fik navnet Louie.

Vi startede dagen i Virum kirke, hvor jeg også er blev døbt, og fortsatte så under blå himmel og med fuld solskin mod Charlottenlund og restaurant ‘Ronaldos Stranden,’ som en af mine venner har åbnet fornyelig. Sikken et sted! Står du selv og skal holde et arrangement, så kan jeg virkelig anbefale Ronaldos nye location med de skønneste udendørsarealer og den vildeste udsigt udover Øresund.

Gæsterne blev budt velkommen af et lille velkomstskilt jeg havde bestilt hos Woodbylaa. Jeg synes, at det er så fint og festligt et indslag, der gør lidt ekstra ud af pynten. Det fungere også perfekt til bryllupper, runde fødselsdage eller et babyshower. Gæsterne startede med et glas velkomstbobler, efterfulgt af frokost, der var anrettet som buffet. Ronaldo der har stedet er kok, og laver den lækreste mad! Jeg har nydt hans kogekunst mange gange, og han kan nærmest lave alt, så det smager fantastisk. Til barnedåben havde vi bestilt en latinamerikansk buffet, som han toppede op med nogle danske favoritter, så der var noget for en hver smag. Kvaliteten er altid fuldstændig i top, når det er Ronaldo der står bag, og kombineret med et godt glas vin eller en kold fadøl virkede alle meget tilfredse. 😉

Efter frokosten blev der serveret kagebord, der bl.a bestod de vildeste hjemmelavede jordbærtærter! Ronaldo, der har rødder i Costa Rica, har også sin egen kaffeproduktion, som blev serveret sammen med. Den var så populær, at flere af vores gæster endte med at købe en pose med hjem.

Det lækre mad, den skønne location ned til vandet, hele vores søde familie og en håndfuld dejlige venner gjorde dagen helt perfekt. Jeg elsker, når et arrangement som det her bliver low key, afslappet og hyggeligt, og det lykkedes heldigvis til perfektion. Folk blev hængende til helt ud på aftenen, mens de nød udsigten med lidt koldt i glasset. Lige som vi drømte om.

Havde vejret svigtet os, er der heldigvis også nogle rigtige fine indendørs lokaler, hvorfra man stadig kan nyde den smukke udsigt. – igen jeg kan varmt anbefale at booke stedet til arrangementer (jeg er allerede ved at få lagt min næste fest ind i deres kalender ;-))

Ronaldo har en række forskellige restauranter, og den her i Charlottenlund kan altså lejes til selskaber, hvor de lukker ned, så man har hele stedet for dig selv. Du kan fange Ronaldo for at hører mere om hans locations og mulighederne – her.

bottom of page