top of page

BEAUTY MESSE MED PR1Jeg har givet mig selv en udfordring! De næste fire uger, skal jeg opdatere min blog minimum tre gange om ugen. En nedgradering i forhold til de sidste par år, men en kæmpe opgradering i forhold til de sidste par måneder, hvor jeg stort set ikke har fået opdateret andet end min Instagram profil. Corona startede med at gøre mig sløv, bagefter fik jeg sindssygt travlt, og nu hvor tingene er ved at normalisere sig en smule, så må det være på sin plads, at jeg også får genetableret mit engagement her på domænet 🙂

Jeg lægger ud med de her fine billeder, skudt af Gyldholm Photography, til et et event med PR1, som jeg deltog i tidligere på ugen. PR1 havde arrangeret en beauty messe, hvor jeg var inviteret til at komme og se på en række forskellige brands og deres nyheder. Et af de brands der var repræsenteret var WeDo, som er et øko etisk hårplejebrand, som jeg allerede har forelsket mig i. Jeg testede nogle af deres produkter tidligere på året, og de har virkelig gjort underværker for mit hår. Jeg fik yderligere et par produkter med hjem, som jeg glæder mig til at teste, og så tænker jeg, at I får en dybere anmeldelse af brandet i et selvstændigt indlæg.

Også Smuuk Skin var repræsenteret, og selvom jeg er en sucker for “hudpleje indefra,” så har det tidligere været andre brands, jeg har kastet min kærlig på. Nu glæder jeg mig til at teste, hvad Smuuk Skin kan gøre for min hud og mit hår.

Jeg synes, at det er fedt at gå til den her type arrangementer, fordi det giver mig mulighed for at teste nye produkter. Særligt de sidste par år, er jeg begyndt at gå rigtig meget op i min hudpleje (det kom nok naturligt, da jeg begyndte at kunne se min hud ikke længere var 20!?) og derfor er jeg også altid nysgerrig på at finde de produkter, der giver mig de bedste synlige resultater. Det skal ikke bare være en feeling, det skal kunne ses.

bottom of page