top of page

Bikini og solskin // Sådan her så juleaften ud sidste år..


IMG_0128

IMG_0256

IMG_0335

Tænkt at det allerede er et helt år siden at jeg lå og slangede mig ved poolen, legede i bølgerne med min bror, fik massage på stranden og blev velsignet af en gammel munk.

For et år siden var det en nogen anderledes juleaften jeg havde med min familie, da vi var på ferie i Thailand. Det var virkelig underligt at være væk hjemmefra, på den her helt særlige dag, men alligevel ville jeg ikke bytte strand, sol og varme ud for flæskesteg og juletræ. 😉

Det på trods er det nu ret hyggeligt at være hjemme i dag, hvor “jingle bell rock” strømmer ud af radioen, huset dufter af and, og der er dækket flot omkring spisebordet, med det store juletræ for enden.

Jeg håber at I alle sammen får en rigtig dejlig jul med jeres nærmeste. Uanset hvor i verden i er! Rigtig glædelig jul!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page