top of page

Billeder fra i går // Sushi og Cocktails med Queen Of Scandinavia

Så er der billeder fra i går, hvor jeg var ude med nogle af mine smukke modeller fra Queen Of Scandinavia. Vi havde en super hyggelig aften, med god mad, godt selskab, gode drinks og god fest!

Vi startede med at spise på All Time Sushi og Thai på Store Kongensgade. Maden var rigtig god, der var masser af vælge imellem, og personalet var helt fantastisk. Vi var alle sammen meget imponeret over hvor søde og serviceminded de var. De var hele tiden omkring os, men ikke på den irriterende måde, og sørgede for at vi havde det godt, og ikke manglede noget. Det er et sted, som jeg meget varmt kan anbefale. 


Efter vores middag gik vi rundt om hjørnet og ned på en lille hyggelig bar, hvor jeg ikke har været før. Vi fik nogle super skønne cocktails, inden vi tog videre på Simons.

Jeg landede i min seng klokken lidt i 7 i morges, så jeg er ret træt i dag. Men glæder mig allerede til marts, hvor vi har vores næste Queen Of Scandinavia middag. 

// Josephine 


Comentários


bottom of page