top of page

BILLEDER FRA MIN BRYLLUPS-MORGEN // SÅDAN GJORDE JEG MIG KLAR
Jeg får sommerfugle i maven og lyst til at gøre det hele igen, når jeg ser de her billeder. Lørdag morgen d. 24 august 2019, stod jeg op og gjorde mig klar til den mest eventyrlige dag i mit liv. Min bryllupsdag! Som I allerede ved, havde Andreas og jeg lejet en stor villa i Italien, og der var heldigvis plads nok til, at Andreas kunne rykke ud af vores ‘brudesuite’ og sove et andet sted i villaen, natten inden vores store dag.

Derfor stod jeg op alene lørdag morgen. Jeg havde egentlig overvejet, om jeg skulle sove sammen med min mor eller min veninde, men da jeg gik i seng fredag, kunne jeg mærke, at jeg havde brug for bare at være mig selv. Jeg tog en halv sovepille og vågnede først til mit vækkeur klokken syv. Her stod jeg op til den smukkeste solskinsdag – og da det havde regnet helt ustyrligt dagene op til (hvem sagde “vi holder bryllup i Italien, for så er vi sikre på, at det ikke regner!?) var jeg altså meget lettet over at se, at der ikke var en eneste mørk sky på himlen.

Jeg gik i bad og straks efter blev en ansigtsmaske lagt i ansigtet og mit krøllejern sat i gang. Jeg havde besluttet mig for selv at lave hår og makeup, for man ved ikke hvad man får, hvis man booker en italiensk stylist. Min bridesmaid Caroline endte faktisk med at lave mit hår, og hun gjorde det helt perfekt. Makeuppen klarede jeg selv, og jeg ville gerne have, at den skulle være meget naturlig i løbet af dagen.

Det var ingen grund til at sidde indenfor i det smukke vejr, så vi rykkede spejl og remedier udendørs, og sad på en solseng med udsigt over solen og gjorde os klar. 🙂

Klokken otte er overhovedet ikke for tidligt til det første glas bobler, når man skal giftes 😉 Min mor kom forbi og skålede med os, inden hun kørte afsted til kirken, hvor vi skulle vies. Hun havde lovet at tage afsted i god tid og sikre, at der var styr på det hele 🙂

Åh min brudebuket! Den var fragtet med hele vejen fra Danmark, og den var simpelthen så smuk! På en brudemesse tidligere på året stødte jeg ind i Florist Lars Jon , som laver de vildeste buketter og blomsterdekorationer. Jeg forelskede mig pladask i hans stil og professionelle tilgang til arbejdet med blomsterne, og derfor var jeg lykkelig for, at han sagde ja til at lave min brudebuket og samtidig fandt en måde, så den kunne fragtes med til Italien.

Lørdag morgen skulle jeg selv binde silkebånd om buketten og med lidt hjælp fra min far, så gik det heldigvis ret smertefrit.Til at starte med var jeg i tvivl, om jeg ville have slør på. Men hey! Hvornår får man ellers chancen? Efter mange år med skønhedskonkurrencer og utroligt smukke kjoler, følte jeg også, at det var en måde at sikre, at mit brude look føltes anderledes. Selvfølgelig ser en brudekjole anderledes og unik ud, men sløret sikrede mig også en følelsen.
Og så skulle jeg i kjolen. Åh jeg er så lykkelig for hvordan den endte med at se ud! Kjolen er fra Karim Design, og de har simpelthen været de skønneste at få lavet brudekjole hos. De går ikke på kompromis med noget som helst, og man har frit lejde til at være lidt så ‘besværlig’ man vil. De retter til lige så meget man har brug for, og sikre at man kommer ud af døren med en kjole, der er lige som man drømte om og sidder skræddersyet perfekt til ens figur.

Og når vi snakker kvalitet – don’t even get me started! Det er DE LÆKRESTE materialer!! Mere om kjolen i et andet indlæg 😉PÅ SAMME TID – ET ANDET STED

De her billeder var ekstra sjove for mig at se. Jeg ved ikke jo ikke hvordan det foregik, da Andreas gjorde sig klar til vielsen. Det får jeg et lille glimt af her. Andreas og hans ‘best man’ Rasmus skulle afsted tidligere. De skulle være klar til at tage imod gæsterne, når de begyndte at ankomme til kirken, derfor undgik vi også helt at se hinanden før vores øjne mødtes på vej op ad ‘kirkegulvet.’

Jeg var egentlig meget rolig lørdag morgen. I hvert fald mentalt. Jeg kunne godt mærke, at der skete en helt masse ting inde i kroppen, og det var egentlig lidt mærkeligt, for når jeg tidligere har oplevet, at min krop har været oppe og køre, så har jeg også være travl eller stresset oppe i hovedet. Sådan var det ikke her. Mentalt var jeg helt ovenpå, men min krop kunne godt mærke, at der skulle til at ske noget helt specielt.

Jeg var samtidig også glad for min beslutning om ikke at have alt for mange tøser omkring mig, da jeg skulle gøre mig klar. Det var bare Caroline og mig, og det var helt sikkert også afgørende for, at jeg fik så rolig en morgen. Den perfekte start på en perfekt dag.

ALLE BILLEDERNE ER TAGET AF FOTOGRAF BRIAN LICHTENSTEIN. En dansk fotograf som jeg har samarbejdet med tidligere, og som jeg varmt kan anbefale!

Comments


bottom of page