top of page

BILLEDER FRA MIN FØDSELSDAGSFEST PÅ SUNDAY!

IMG_8196

Tiden flyver jo afsted! I går var det allerede en uge siden at jeg holdt min fødselsdag på Sunday. Går tiden lige så hurtigt resten af året, så er der jo pludselig ikke så lang tid til at jeg har fødselsdag igen 😉

I lørdags havde jeg inviteret 25 skønne piger til sushi og bobler for at fejre min fødselsdag. Arrangementet blev holdt på natklubben Sunday. Vi startede i loungen, hvor der først var god mad og rigeligt at drikke. Langsomt blev pigerne lokket ud til en lille dans, mens min gode ven Kenneth stod bag DJ-pulten. Senere åbnede klubben for andre, og vi festede til den lyse morgen! Det var faktisk første gang i år, at det var lyst da vi var på vej hjem! 😉

Min søde veninde Nina fra Sverige som jeg ikke har set i 1000 år, var også med til festen! Vi delte værelse under skønhedskonkurrencen Miss Exclusive Of The World i 2010, og det var så sødt af hende, at hun havde lyst til at komme og fejre mig!

Jeg havde en helt fantastisk aften, omgivet af de dejligste mennesker. Jeg væltede mig i gaver og var vildt overrasket over hvor godt mine veninder kender mig. Flere af dem var gået uden om min ønskeliste og havde alligevel fundet ting som lige er mig og som jeg er blevet rigtig glad for!

Da klubben blev åbnet for andre skiftede jeg kameraet i min hånd ud med en drink, så der er kun billeder fra de første par timer.


IMG_8202

IMG_8223

IMG_8245

// Josephine

Comments


bottom of page