top of page

BILLEDER FRA VORES BRYLLUP // BORDDÆKNINGEN


En af de ting, som jeg måtte overlade lidt mere til andre i forbindelse med vores bryllup var borddækningen. Det var rigtig svært at få blomsterdekoratørerne i Italien til at forstå mine ønsker. Selvom jeg sendte et hav af billeder, endte vi alligvel med fyrfadslys stående i guldglimmer. Jeg hader guldglimmer, men fair nok. Sådan er det, når man holder bryllup i udlandet og nogle ting, bare ikke kan koordineres på email.

Heldigvis var blomsterne smukke og omgivelserne fuldstændig magiske. Nogenlunde ro i maven var der da også, jeg havde nemlig både velkomstskilt, menuerne og bordkort med hjemme fra Danmark, og vidste at de var lige som jeg gerne ville have dem.

Menuen havde jeg selv lavet og fået trykt på noget tykt papir, men velkomstskiltet og de fine bordkort i plexiglas fik jeg fra ADay2Remember, som laver de fineste ting! Planlægger du en fest, så bør du virkelig tjekke alle deres kreative løsninger ud, som gør et hvert arrangement mere personligt og gennemført.

Jeg havde valgt at få trykt vores bordkord på gennemsigtig plexiglas med hvis skrift, og nedenunder lagde vi så en olivengren, der både pyntede og gjorde det nemmere at læse bordkortet. ADay2Remember foreslog at vi lavede et lille hul i hvert bordkort, så kunne folk tage deres eget navn med hjem, og bruge det som nøglering. Jeg ved ikke hvor mange der gjorde det, men det var en meget sød tanke, synes vi.

Jeg glæder mig til at vise jer endnu flere billeder fra vores bryllupsmiddag. At kunne sidde der under åben himmel, mens solen gik ned bag bjergene var virkelig det smukkeste!
Billederne er taget af bryllupsfotograf Brian Lichtenstein.

Comments


bottom of page