top of page

Billeder: Mine jobs som børnemodel


Da jeg var to år, havde min mor mig med inde i en børnetøjsbutik, der tilfældigvis den dag havde besøg af nogle fotografer, der søgte nye børnemodeller til et modelbureau.  Min mor gav dem lov til at tage nogen billeder af mig, og da de havde gjordt det, forlod vi butikken. Efter det tænkte min mor ikke mere over billederne eller fotograferne.

Næste gang hun besøgte butikken, blev hun stoppet af to ekspedienter, der var rigtig glade for, at min mor var kommet tilbage. De ville nemlig meget gerne bruge mig som model. Jeg blev model i et modelbureau, som dengang hed “Stjerne booking,” og siden har jeg fået meget mere erfarring, mange flere oplevelser og tjent nogen gode “lommepenge.”

Da jeg flyttede hjemmefra, var det bl.a. de penge, jeg har tjent som børnemodel og som har stået som min opsparing i mange år, der blev brugt!

:-)

Her er nogen af de jobs jeg lavede som barn. 

:-)

// Josephine

Komentáře


bottom of page