top of page

Bløde ben som aldrig før!


.. Det er snart tid til at få vist stængerne frem, og det gør vi damer jo helst når de er helt glatte, bløde og gerne har fået lidt farve. Et af de produkter jeg selv bruger for at opnår de to første ting er Epoch – Everglide, Foaming Shave Gel. Det er et naturligt produkt, der kun indeholder ting der kommer fra naturen. Den er super lækker og gør barberingen af dine ben væsentligt nemmere!

I andledning af min fødselsdag den 28 april, kører jeg her i ugerne op til en række fødselsdagsgave konkurrencer, for at få min fødselsdagsglæde til at smitte lidt af på jer. Jeg er helt flyvende over fødslesdag, og synes at det er den bedste dag på året!

På tirsdag trækker jeg den heldige vindere af  Epoch – Everglide, Foaming Shave Gel. Vinderne bliver offentliggjort her på bloggen, og får direkte besked. Hvis du vil være den heldige vinder skal du blot gøre følgende:

1. Følg min blog via Bloglovin’ – klik her. (Det skal du fordi jeg ønsker, at det er mine faste læsere, der vinder præmierne)

2. Skiv en kommentar med det du glæder dig mest til i sommeren 2015. Husk at skriv din mailadresse korrekt, så jeg kan kontakte dig når du vinder 😉

Held og lykke!

// Josephine

bottom of page