top of page

BLOG BATTLE – Få flere læsere til din blog.


Blog battle er et nyt dansk site hvor du kan finde nye gode blogs. På siden kan læserne give karakterer fra 1-5 efter hvor god bloggen er, og så har du mulighed for at finde nye spændende blogs som andre brugere anbefaler. Det er et super fedt site til at finde nye kilder til inspiration!

For bloggere er det også en ny måde at få flere læsere til at opdage ens blog. Og hvis de kan lide hvad man skriver bliver de forhåbentligt ved med at vende tilbage.

Jeg bruger e

normt meget tid på min blog hver dag, men jeg elsker at dele ud af mit arbejde, hverdag og tøjskab og det er en glæde at se hvor mange af jer der læser med hver dag.

Jeg håber at I har lyst til at gå ind og give min blog en karakter, så endnu flere læsere kan opdage min blog

. Det kan du gøre

Tak for hjælpen!

// Josephine

Comments


bottom of page