top of page

BRIDAL TO BE // FØRSTE SKRIDT MOD BRYLLUPS-FIGUREN
Okay.. Here we go! Over de sidste fire-fem år har jeg flere gange forsøgt, at tabe mit et par kilo og få strammet det hele lidt op. Det er aldrig rigtig lykkedes. Jeg har snildt kunne holde mig til sundere ingredienser, mindre portioner og (næsten) ingen sukker i en uge, men hver gang er jeg så langsomt vendt tilbage til gamle vaner, og så er der ikke blevet gjort mere ved det kur-forløb.

Nu skal det være anderledes – og jeg kommer til at dele hele mit ‘bridal detox’ forløb med jer på min blog. Jeg nægter at kalde det en slankekur, for det ord hader jeg, men ja det er jo nok den vej vi bevæger os 😉

For at være helt ærlig, så er jeg virkelig nervøs for, om det kan lykkes den her gang. Den store forskel fra tidligere er selvfølgelig åbenlys – jeg skal giftes til sommer – så der er virkelig noget at se frem imod og motiveres af.

Jeg er glad for, at der er en forskel, for hvis man altid gør det samme, får man aldrig et nyt resultat, og det er netop det jeg gerne vil opnå den her gang. Et nyt og et andet resultat af mine anstrengelser. Men.. Jeg er bange for, at den øgede motivation ikke er ændring nok. Jeg er nødt til at gøre noget helt anderledes, hvis jeg skal nå mit mål, og derfor har jeg også kastet mig over en helt ny træningsform.

Efter jeg er kommet hjem fra Vietnam, hvor jeg levede en luksustilværelse med eget fitnesscenter, må jeg indrømme at jeg blev skør i hovedet og i dårligt humør, da jeg igen fandt mig selv stående i mørke lokaler, blandt prustende mænd og en overbelastning på omklædningsrummene i mit lokale Fitness World. Samtidig er min ryg jo ikke hvad den har været oven på min diskusprolaps for to år siden og hvad gør man så?

Jeg besluttede mig for at melde mig ind i Pilates CPH, et pilates studie der har hamrende dygtige instruktører og hvor man max er 10-14 på et hold. Det betyder, at træning for mig nu ikke længere er en stress-faktor, men et sted hvor jeg får ro i hovedet, mere velvære og samtidig kan være sikker på, at der er en dygtig træner, der opdager hvis jeg gør noget forkert, som kan skade min ryg.

Jeg har ikke været igang så længe, men jeg er blevet vild med at træne hos Pilates CPH og det er ikke længere svært at overbevise mig selv om, at jeg skal have trænet i hvert fald tre gange om ugen.

Så.. For mig er første skridt mod den krop jeg gerne vil have i min brudekjole altså at erkende, at noget skal være anerledes og så tage action på det. Det har gjort – og det føles allerede rigtig godt! Jeg vil opfordre dig til at gøre det samme 🙂

Comments


bottom of page