top of page

BROWS ON POINT
Imponerende ser jeg ikke ud, som jeg ligger der med maske og utrimmede bryn. Heldigvis er jeg både i sikre og meget professionelle hænder. For et par uger siden var jeg nemlig (endnu engang) forbi Kenny Anker Brows, for at få fikset mine bryn – og endnu engang var det en perfekt oplevelse.

Den her gang var det deres klinik i Lyngby som jeg besøgte. Den er drevet af Mia, som for mange år siden var med i Queen Of Scandinavia, dengang jeg var ansvarlig for konkurrencen. Det var et super hyggeligt gensyn, og jeg vildt imponeret over at se, hvor dygtig hun er blevet til sit håndværk, samtidig med hun formår at drive forretning.

Udover at det var skønt at se Mia igen, så var det også rart endnu engang at få styr på min bryn. I dag har jeg svært ved at forstå, at der var engang, hvor jeg tænkte at en ‘bryn-behandling’ var overvurderet.. .. I dag ville jeg absolut ikke undvære dem. Den måde bryn er afgørende for et look er faktisk kommet bag på mig. Jeg er glad for, at jeg har lært ikke at “overplukke” mine bryn, og at de nu endelig er ved at få den ønskede form, som jeg synes klæder mig ansigt.

Har du ikke selv prøvet en brow behandling endnu, så kan jeg virkelig anbefale at book tid hos Kenny Anker. De har lige åbnet en klinik i Århus, så nu er det ikke længere en luksus forbeholdt hos fra hovedstadsområdet 😉

bottom of page