top of page

BRUG FOR MERE PLADS?
I starten af #coronalockdown skrev jeg, hvorfor jeg havde brugt tid på at sortere ud i skabe og skuffer her hjemme, og hvordan alt det jeg ikke længere havde plads til fyldte i papkasser og poser mit i stuen. Min løsning blev Pelican Self Storage. Et lagerhotel, hvor jeg fik mit eget lille lagerrum, hvor mine ting kunne stå indtil jeg kunne komme på loppemarked. Den gang var der flere af jer, der skrev og var interesseret i at gøre det samme, og derfor tænkte jeg, at det var på sin plads lige at smide en update med beskeden om, at de faktisk har 50 % rabat på deres lager til leje i hele landet lige nu. Rabatten gælder de første to måneder!

Jeg selv droppede rimelig hurtigt tanken om at komme på loppemarked i år, selvom det måske alligevel kan lade sig gøre nu? Anyway fik jeg derfor taget en masse billeder af alt det jeg ville sælge, og har nu solgt det meste gennem Facebook eller Trendsales. Det overraskede mig hvor effektivt de kanaler egentlig fungere. Det betyder i hvert fald, at jeg ikke selv behøver at have mine ting på lageropbevaring helt til næste år, og næste “loppe-sæson.” På et par måneder kan man faktisk komme af med det online, og for mig var lageret hurtigt tjent hjem. Det var så lækkert at slippe for, at have det hele her hjemme. Det rod er ikke til at holde ud at leve i 😉

Anyway, hvis der stadig er nogen der er nysgerrige på Pelican Self Storage, så tjek mulighederne ud – her. De har både små rum og store rum, privat lageropbevaring og erhvervsopbevaring. Der bør være en løsning der passer dig.

Og så en lille privat update. I mit sidste blog indlæg, fik jeg skrevet at vi startede vores Danmarks-roadtrip. Jeg kan lige så godt være ærlig og sige, at vi ikke var mere end to dage inde i ferien, før vi ændrede rute og nu er kørt til Frankrig i stedet. Her er så skønt! Du kan følge med på Instagram, hvis du vil have lidt flere ferie-updates. 🙂

Sender masse af sol og varme hjem til Danmark! Håber du nyder ferien, hvor end du opholder dig!

bottom of page