top of page

BRYLLUP I ITALIEN // GOODIEBAGS TIL VORES GÆSTERNår man planlægger et bryllup igennem to år, så er det umuligt ikke at komme til, at gå op i detaljerne. Sådan har det i hvert fald været for mig. De store ting – som en lækker location og god mad er vigtige, men for mig er det også alle de små detaljer, der er med til at gøre det hele rigtig eventyrligt.

Derfor startede vi også, med nogle ret specielle bryllupsinvitationer – dem kan du læse mere om – her. Meningen med dem var, at vi ville sætte vores gæster i den rette stemningen – og det er egentlig med samme udgangspunkt, at jeg planlage, at vi skulle have små goodiebags liggende klar sammen med et velkomstbrev, når vores gæster chekede ind på deres værelser.

Det blev et kæmpe hit! Folk var så glade for dem, og det var tydligt, at vores gæster bed mærke i, at vi havde gjort noget ekstra ud af det. Det var dejligt at se!

Goodiebaggen var en kombination af praktiske ting – og så en række produkter, som er valgt ud fra mine favoritter. Først og fremmest havde vi sørger for, at der lå en lille stofpose med Panodil til tømmermændende om søndagen. Derudover lå der en ansigtsmaske, så alle kunne forkæle deres hud enten inden bryllupsmiddagen, eller søndag morgen hvor flere trængte til lidt selvforkælelse. 😉

Brylluppet blev jo holdt i Italien, og derfor skulle alle vores gæster naturligvis også have en solcreme til rådighed. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er faldet fuldstændigt pladask for COOLA, og deres eminente økologiske solcreme på spray. Solcremen er spækket med antioxidanter og nærende ingredienser og absorberes hurtigt uden nogen fedtet fornemmelse. Derudover dufter den vidunderligt, og så er den SÅ nem at tage på! Jeg ELSKER det produkt, og var virkelig glad for, at vi også have mulighed for at forkæle vores gæster med den lækre sag, så de kunne passe på deres hud i solen.

Fra COOLA lå der også en lille BB cream, der var nem at have med i tasken. Den beskytter huden med en faktor 30, samtidig med at den får din hudtone til at se mere ensartet hud. Ret smart når man ikke har lyst til at kaste alt for meget makeup i hovedet, når det er 30 grader udenfor.

I goodiebaggen kunne vores gæster også finde de lækre skummende shower gels fra Rituals. Der findes ikke noget bedre end gode dufte, og når man tager et bad med Rituals, så føler man straks, at man er havnet i en luksuriøs spa. Den lette skum ikke bare dufter fantastisk, den føles også fantastisk blød på huden! Selvom de dufter vanvittig godt, så er de faktisk så milde og fine, at du sagtens eksempelvis kan barbere ben med produktet. Jeg har længe været fan af Rituals produkter, og derfor var det fedt, at også de kunne lande i vores goodiebags.

For at gøre det hele lidt mere personligt, har vi igennem invitationer, ønskeliste, informationsbrev, velkomstbrev og sanghæfte brugt et monogram, som vi fik lavet op til vores bryllup. Monogrammet har været trykt på alt det materiale vi har delt med gæsterne, og da jeg så fald t over virksomheden Jolly Fox, der laver slikkepinde for voksne, og som har mulighed for at trykke navne eller logoer på slikkepindende var jeg slet ikke i tvivl. De skulle også med i vores goodiebag. Derfor bestilte vi en masse slikkepinde med smag af en af vores fælles favorit cocktails Mojito. På forsiden blev der trykt vores monogram. Jeg ELSKER de slikkepinde! De både smager fantastisk og var så professionelt lavet. Det var virkelig en af de små detaljer, der viser, at man har gjort noget ekstra ud af det hele.

Jeg brugte virkelig lang tid på at tænke over, hvad vi skulle have i vores goodiebags, og jeg endte med at blive virkelig glad for resultatet. Det gjorde vores gæster heldigvis også!

Goodiebaggen stod fremme på sengen, når de kom ind på værelset og lå sammen med et velkomstbrev, hvor vi takkede vores gæster, fordi de var rejst hele vejen til Italien for at fejre os, og samtidig gav dem en detaljeret tidsplan over weekenden. Jeg kan kun anbefale andre kommende brudepar at gøre det samme. Jeg fornemmede, at det giver gæsterne ro at vide, hvad der skal ske hvornår – og hey! Hvem bliver ikke i godt humør af en lille gavepose ved ankomst!

Husk at du kan se flere billeder fra vores bryllup på min Instagram : @josephinehelbrandt

Comments


bottom of page