top of page

BRYLLUPSFORBEREDELSER // DESIGN DIN EGEN ØL

Hvis det her ikke er en af de feste måder at gøre sin fest – eller sit bryllup, til en seriøs fest, så ved jeg ikke hvad. For et par uger siden faldt jeg over konceptet ‘Crafted By,’ hvor man kan designe sin egen øl, både smagen indeni og etiketten udenpå – og jeg var solgt med det samme!

Jeg ELSKER når der er gjort noget ekstra ud af tingene, når der er tænkt over de små detaljer, og når der er en rød tråd igennem arrangementet. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om, at Andreas og jeg skulle designe vores egen bryllups-øl. Det er godt nok lidt bøvlet at få dem med til Italien, men det må løse sig, for se lige hvor flotte der er blevet!!

www.craftedby.com er det super nemt og brugervenligt at sammensætte sin personlige øl. Først kan man vælge imellem nogle forudbestemte smagsvarianter, og ellers kan man forsøge at sammensætte sin egen ved at justere på øllens bitterhed, farve, styrke og smagsnuancer fra frugt eller ‘ristet.’ Derefter får man mulighed for at designe sin egen etikette, og der er virkelig mange muligheder. Jeg synes, at du skal hoppe over på deres hjemmeside, og prøve og lege lidt med det selv. Det er virkelig sjovt 🙂

Det er en kæmpe kærligheds-øl vi har brygget, og jeg håber, at vores gæster synes, at det er en ligeså fin detalje og finish, som vi selv synes. Jeg synes i hvert fald, at det er en fin lille ting, der er med til at gøre vores bryllup endnu mere personligt og særligt.

Comments


bottom of page