top of page

BRYLLUPSFORBEREDELSER: MARKANT SMUKKERE HUD PÅ 7 DAGEVores bryllup nærmer sig og de sidste ting, der kan gøres for, at mit ydre bliver bedst muligt klar til brylluppet, bliver naturligvis gjort i de her uger. Noget af det som jeg elsker at forkæle min hud med, når den skal forskønnes ultimativt er små ampuller. Særligt de nye lækre ‘Grand Cru’ ampuller fra Babor er jeg virkelig blevet glad for.

De små flasker indeholder en koncentreret formel, der får min hud i topform. Grand Cru sættet fungere som en 7-dags kur. Man starter med den lyserøde ampoule de første to dage. Den er med til at mindske fine linjer og rynker, den tilfører huden kollagen og så har den samtidig en opstrømmende effekt. De efterfølgende tre dage er det den hvide ampoule der skal i spil. Den giver en mere jævn og frisk hudtone, giver huden ny glans og virker samtidig regenererende. De sidste to dage er det en store ampoule, du skal have fingrende i. Den er fyldt med antioxidanter, den beskytter uden mod frie radikaler, altså den forurening der er i luften og så har den samtidig en anti-aging effekt.

Efter de syv dage jeg brugte sættet, kunne jeg virkelig se en forskel på min hud. Min hud virkede gennemfugtet, havde en mere jævn overflade og så mere levende ud. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skal have sat gang i sådan en uges kurforløb her hjemme lige op til brylluppet.

Hvis du vil læse mere om Babor og Grand Cru-sættet, så kan du gøre det lige – her.

bottom of page