top of page

CITY OF LOVE // SNEGLE, VIN OG GODT VEJR!

20140411-095428.jpg

20140411-095438.jpg

Jeg er landet i verdens smukkeste by! I onsdags satte jeg mig endelig, efter flere ugers venten og en forsinkelse hos Norwegian ombord på flyet mod Paris. Min gode veninde Mille har boet her siden august sidste år, og det var ved at være på tide at komme ned og besøge hende! På trods af at jeg har rejst det meste af verden rundt, så har jeg faktisk aldrig været i Paris (jo som 2-årig, men det husker jeg ikke meget fra ;-)) Så jeg har glædet mig rigtig meget til at opleve byen og Milles nye liv.

Jeg landede sent onsdag aften og var først hos Mille omkring midnat. Selvom jeg var virkelig træt, blev klokken halv 3 før vi gik i seng. Der blev åbnet en flaske god vin, og så gik den store opdatering i gang. Vi ses af gode grunde ikke så tit mens Mille bor her, så der var nok at snakke om 😉

I går startede vi dagen med at hoppe morgenmaden over, og springe direkte til frokosten, som blev indtaget i solen på en trappen foran en af Paris mange smukke kirker. Derefter gik vi en tur og Mille satte mig ind i det indviklede Metro-system. Om eftermiddagen skulle hun nemlig på arbejde og jeg tog ud for at opleve Paris på egen hånd. Selvom jeg ikke er vant til at opleve nye byer alene, så nød jeg det virkelig! Vejret var fantastisk, og jeg nåede både en tur i Eiffeltårnet, et besøge hos Mona Lisa på Louvre, en gåtur langs Seinen og så blev der selvfølgelig også tid til lidt shopping på Champs Elysees. Jeg er helt vild med Paris. Det er en af de smukkeste byer jeg nogensinde har besøgt!

20140411-095634.jpg

20140411-095505.jpg
20140411-095610.jpg
20140411-095522.jpg
20140411-095858.jpg

Da Mille havde fri mødtes vi igen for at gå ud og spise. Mille overraskede vist både sig selv og mig da hun valgte at bestille snegle. Som rigtig franskmand er man nødt til det påstår hun. Da de kom duftede de helt vildt godt, men jeg havde det alligevel svært med tanken om at det var snegle. Særligt efter min tur til Marrakesh i februar hvor de lå i store spande over det hele og så SÅ ulækre ud! På magisk vis, og jeg forstår stadig ikke helt hvordan så fik Mille alligevel proppet en snegl i munden på mig. Jeg overgiver mig det smagte rigtig godt. Men tanken er stadig for meget for mig, og det var nok både første og sidste gang det skete. Jeg er vidst ikke helt lige så hard cord som Mille 😉

20140411-095532.jpg

 På vejen hjem gik vi forbi Sacre Coeur og så den flotte udsigt over Paris.

Jeg glæder mig til endnu en dag i de smukke omgivelser, men før vi tager de gode gå-sko på, skal der indtages en lækker hjemmelavet brunch på Milles franske altan i solen!

:-)
20140411-095600.jpg

// Josephine

תגובות


bottom of page