top of page

COPENHAGEN FASHION WEEK // SÆT I GANG!


Freja-Dalsjo05-680x1020

Den nøje pakkede modeuge taske er klar til, at blive svunget over skulderen og tage med på farten! Modeugen starter i morgen, og jeg glæder mig! 

Der er masser af events, shows, fester og hvad der ellers hører sig til en rigtig modeuge på programmet. Desværre har jeg ikke helt så meget tid til at tage del i herlighederne, som jeg plejer. Mit eget show er lige om hjørnet, men jeg har fået gjort plads i kalenderen til et par events og fester og ni af de shows jeg helst vil se. 

Jeg kommer selvfølgelig til at blogge løbende, men for endnu flere opdates og billeder, kan du følge mig på instagram! @Josephinehelbrandt.

I år har jeg allieret mig med min veninde Amanda, der skal hjælpe mig med at dække modeugen på bedste vis! Udover at vi skal ud og opleve de nye tendenser, se en masse shows og tage de bedste billeder, så er jeg også ude for at få lidt inspiration hvad angår koreografi og musik til mit eget show.

Ved sidste modeuge, var højdepunktet præsentationen hos Day Birger et Mikkelsen. KLIK HER – for at læse hvad jeg skrev om mit besøg hos dem i vinters.


DAY5-680x480

Jeg glæder mig til at se hvad der bliver denne modeuges højdepunkt. Særligt glæder jeg mig til at se Asger Juel Larsen, Benedikte Utzon, Stine Ladefoged og selvfølgelig Barbara I Gongini. 

Jeg glæder mig til at dele modeugen med jer!

// Josephine

Comments


bottom of page